LG po dlouhé době chystá nový tablet

LG po dlouhé době chystá nový tablet
2022-06-17T15:19:53+02:00
• 18. 6. 2022

Zdroj: LG

1

Na širokou veřejnost unikají detailnější informace kolem nového tabletu od společnosti LG, která po poměrně dlouhé době přinese přírůstek do této části trhu. Zařízení je vyvíjeno pod kódovým označením 10A30Q nebo Project Jetta. Zároveň vzhledem k ukončení výroby telefonů v roce 2020 nelze příliš očekávat, že by výrobce vydal novinku mimo domovskou Jižní Koreu.

Nepřekročí střed

Přední část má zabírat displej o úhlopříčce 10,3 palce a přední kamerka na video hovory s maximálním rozlišením 5 MPx. To pravděpodobně bude dostačující kombinace, jelikož se vážně spekuluje nad zaměřením na vzdělávací účely. Hardwarovou sestavu plánují poskládat ze základního procesoru Snapdragon 680 od Qualcommu, 4GB operační paměti RAM a 128GB interního úložiště. Tomu zřejmě nebude chybět podpora microSD karet.

10A30Q 1 400x400x

Zdroj: Gizmochina

Dále si seznam připíše 7 000mAh článek baterie či 8megapixelový objektiv fotoaparátu v zadní části. Uvnitř údajně poběží operační systém Android 12. Zařízení naposledy prošlo testováním v benchmarku Geekbench a získalo certifikaci od WiFi Alliance. Nakonec je velkou neznámou, kdy dojde k oficiálnímu oznámení. Ke všemu by nebylo ani překvapením, kdyby firma LG přenechala kompletní výrobu na jiném producentovi, když provedla razantní řez mezi vlastněnými továrnami.

10A30Q 2 1196x1562x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 18. 6. 2022, 16:13

Byl bych rád za návrat LG a i když to bude vyrábět někdo jiný furt to bude LG kdo bude s vývojem pracovat a třeba se dočkáme od LG Rollable.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat