Nový POCO F4 GT je levný, nabije za 17 minut a má nejlepší Snapdragon 8 sponzorovaný článek

Nový POCO F4 GT je levný, nabije za 17 minut a má nejlepší Snapdragon 8 [sponzorovaný článek]
2022-05-02T18:58:43+02:00
• 2. 5. 2022

Počínaje dnešním dnem startuje POCO Mania a to znamená jediné – obří slevy na telefony. Kromě nižších cen vybraných modelů ale také dnes vstupuje do prodeje očekávaný POCO F4 GT, který se i díky zaváděcí slevě a limitovanému počtu kusů stane zcela jistě bestsellerem. Jedná se totiž o zdaleka nejdostupnější smartphone se Snapdragonem 8 Gen 1.

POCO F4 GT v prodeji

O novém POCO F4 GT lze bez okolků říct, že se jedná o skutečného zabijáka vlajkových lodí, protože jeho poměr mezi cenou a výkonem je bezkonkurenční. Ve výbavě totiž najdeme již zmíněný procesor Snapdragon 8 Gen1, 12GB RAM, AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí chráněný sklem Gorilla Glass Victus, 256GB úložiště, 64Mpx zadní fotoaparát Sony a především pak baterii s podporou bleskového 120W nabíjení, díky kterému se telefon nabije z 0 na 100% za pouhých 17 minut.

POCO F4 GT 1300x844x

Na POCO F4 GT je samozřejmě lákává také nízká cena. Pouze v prvních dnech prodeje totiž novinku koupíte jen za 14 990 Kč (poté 16 990 Kč). Pro získání slevy stačí jen v košíku zadat kód „POCOF4“ (bez uvozovek). Navíc má jít o poměrně limitovaný kousek. A jedině u Mobil Pohotovosti navíc k telefonu získáte zdarma prodlouženou 3letou záruku.

Levnější POCO M4 i X4 Pro 5G

V rámci POCO Manie můžete koupit ve slevě také levnější modely nižší střední třídy. Konkrétně jsou ve slevě obě varianty POCO M4 Pro a POCO X4 Pro 5G. Pro oba telefony platí, že na svou cenu nabízí velmi slušnou výbavu. A opět platí, že k nim zdarma získáte prodlouženou záruku na 3 roky.

POCO M4 Pro blue 1626x813x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat