Sluchátka Huawei FreeBuds SE přichází do Česka aktualizováno

Sluchátka Huawei FreeBuds SE přichází do Česka [aktualizováno]
2022-09-01T19:30:07+02:00
• 1. 9. 2022

Zdroj: Huawei

Aktualizováno 1. 9.

Květnová novinka FreeBuds SE od Huawei míří na český trh. Oficiální prodej začne již 5. září a doporučená koncová cena je 1299 Kč. Huawei si ale připravil akci trvající do 25. září, v rámci které budou FreeBuds SE za 999 Kč. V prodeji budou ve dvou barvách – bílá a modrá.

Původní článek 30. 5.

Sluchátková řada FreeBuds u společnosti Huawei se rozšiřuje o jednoho zástupce, který si nevysloužil žádnou pozornost a byl jen vyvěšen na oficiálních stránkách výrobce. Novinka nese celý název FreeBuds SE a s největší pravděpodobností bude chtít oslovit co nejširší publikum. Čínský producent do dnešní doby prozradil kompletní informace kromě konečné prodejní ceny.

To podstatné uvnitř

Na první pohled mají sluchátka klasické zpracování, což také platí pro dodávané nabíjecí pouzdro. Budoucí majitele může zajímat až vnitřní sestava prvků. Připraveni jsou 10mm audio měniče, vlastní procesor BES2500IZ nebo funkce potlačení šumu během telefonování, čili žádnou technologii ANC nehledejte. Komunikace probíhá pomocí Bluetooth ve verzi 5.2.

FreeBuds SE 1 2378x1249x

Zdroj: Huawei

Nechybí ani dotykové plošky pro vzdálené ovládání spárovaného zařízení. Přenosné pouzdro obsahuje USB-C vstup a 410 mAh baterii, zatímco sluchátka disponují 37mAh baterií. Celková výdrž činí až 24 hodin, přičemž samotná sluchátka zvládnou maximálně 6 hodin provozu. Výbavu uzavírá získaná certifikace IPX4.

Na prodejní pulty zamíří dvě barevné verze (bílá, tyrkysová), ale datum zahájení prodeje či doporučenou cenovku ještě neznáme. Každopádně novinka má být určena pro trhy mimo domovskou Čínu, takže dostupnost na českém trhu je více než jasná.

FreeBuds SE 2 411x768x FreeBuds SE 4 1920x800x

Zdroj: Huawei

Zdroje: gizmochina.com, consumer.huawei.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat