Honor má v plánech základní Play 30

Honor má v plánech základní Play 30
2022-05-02T06:30:46+02:00
• 2. 5. 2022

Zdroj: HiHonor

Společnost Honor v těchto chvílích dokončuje nový model Play 30, který doplní zástupce s přívlastkem Plus dostupného již od prosince loňského roku. Zařízení získalo jednu z potřebných certifikací pro zahájení prodeje v Čině, což nám předem zajistilo zveřejnění vybraných prvků ze seznamu výbavy. Bližší podrobnosti budou známy snad co nejdříve.

Žádný přepych

Přírůstek nesoucí kódové označení VNE-ANOO si připsalo 6,51palcový TFT panel s HD+ rozlišením. Pod ním poběží osmijádrový procesor taktovaný na frekvenci 2,2 GHz od zatím neznámého dodavatele, ke kterému připojí několik hardwarových konfigurací. Dále čtyři velikosti paměti RAM (4/6/8/12 GB) chtějí napárovat k třem typům úložiště (64/128/256 GB).

Případný nedostatek místa půjde vyřešit přes dostupný slot pro paměťové microSD karty (až 512 GB). Do zadní části přijde 4 900mAh článek baterie se základním 10W nabíjením a pouze dva objektivy fotoaparátu ve složení 13 + 5 MPx. Každopádně výrobce bude nabízet až čtyři barevné varianty (černá, modrá, stříbrná, zlatá).

HONOR Play 30 Plus 1008x720x

Honor Play 30 Plus; Zdroj: Honor

Momentálně posledním dílkem do skládačky se stává podpora sítí 5. generace. Vzhledem k tomu, že verze Plus byla spíše cenově dostupným telefonem, tak zde už vůbec nelze očekávat přehnanou cenovku.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat