Garmin chystá hodinky Forerunner 255

Garmin chystá hodinky Forerunner 255
2022-05-08T19:30:43+02:00
• 8. 5. 2022

Zdroj: Garmin.com

Po třech letech se hodinky Forerunner 245 dočkají přímého nástupce. Společnost Garmin by podle aktuálních informací měla pracovat na modelu Forerunner 255. První zdroje ze zahraničí mu začínají pomalu připisovat vybrané prvky do seznamu výbavy. Navíc zařízení zřejmě nedorazí pouze v jedné variantě, ale celkem může jít až o čtyři provedení.

Změny v dohlednu

Nadvláda poslední generace od května 2019 brzy skončí díky verzi Forerunner 255, která bude v kostce opět sázet na nízkou hmotnost, slušnou výdrž nebo dostatek senzorů k měření sportovních výkonů. Základní zástupce půjde zakoupit od 350 eur (tj. cca 8 754 Kč) a ve dvou velikostech, kde větší rozměr má odpovídat rozměru 47 mm. Třetí a zároveň nejmenší model s názvem Forerunner 255s by mohl pravděpodobně získat pouzdro o velikosti 42 mm.

Výrobce nezapomene přidat ani variantu Music, kterou kromě prodejní ceny okolo 400 eur (tj. cca 10 004 Kč) budou odlišovat funkce, jako je možnost WiFi připojení, větší interní úložiště na uložení vlastních skladeb či podpora nejznámějších streamovacích služeb – minimálně Spotify, Deezer. Nakonec při předešlé premiéře byla oznámena také verze Forerunner 955, ale o ní doposud nepadla jediná zmínka.

garmin forerunner 255 255s music 1024x366x

Zdroj: Phonearena

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat