Honor Play 6T dorazí do týdne

Honor Play 6T dorazí do týdne
2022-04-05T13:30:28+02:00
• 5. 4. 2022

Zdroj: HiHonor.com

Ani rok 2022 nepřijde o produktovou řadu Play T pod značkou Honor, neboť už ve čtvrtek 7. dubna bychom měli v oficiální podobě poznat dvojici Play6T a Play6T Pro. Čínský výrobce si před širokou veřejností neuhlídal některé prvky ze seznamu výbavy a podle nich by mělo jít o slušného zástupce, který se rozhodně neztratí na mobilním trhu.

Dobře našlápnuto

Dopředu modelu Pro plánují nasadit 6,7palcový LCD displej s rozlišením 2 388 x 1 080 pixelů a 120Hz obnovovací frekvencí. Nahoru uprostřed usadí proděravěný otvor pro 8megapixelovou selfie kamerku. Celá konstrukce zaujme tloušťkou 7,45 mm, kterou uvnitř vyplní ještě neupřesněný procesor a operační paměť RAM o velikosti 8 GB.

Budoucí majitelé mají dostat možnost vybírat ze dvou paměťových konfigurací – 128, nebo 256 GB. Podpora paměťových microSD karet není zatím potvrzena. Ani úzký profil telefonu údajně nezabránil přítomnosti 3,5mm slotu pro připojení sluchátek. Zadní stranu obsadí dva objektivy fotoaparátu (48 + 2 MPx), přisvětlovací LED blesk a také 4 000mAh baterie s rychlým 40W nabíjením.

Závěrem zbývá dodat, že hlavní rozdíly mezi základní a Pro variantou nejsou ještě známy. Zařízení jako první dorazí na domácí trh v Číně, přičemž uvolnění do mezinárodního prodeje bude následovat bez většího zdržování.

Play 6T 1080x1920x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat