WhatsApp aplikace konečně dostává reakce, zatím v betě aktualizováno

WhatsApp aplikace konečně dostává reakce, zatím v betě [aktualizováno]
2022-02-02T16:30:03+02:00
• 2. 2. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 2. 2.

WhatsApp pracuje na možnosti reakcí u zpráv v chatu již několik měsíců, ale zatím jsme nevěděli, kdy se novinky dočkáme. Máme dobrou zprávu, jelikož první verze míří do beta kanálu. Kdo se účastní na testování, bude si moci v další aktualizaci beta verze aplikace WhatsApp vyzkoušet reakce, tedy funkce, která je dostupná u konkurenčních služeb. Například Telegram už zavádí novinky u této funkce a rozšiřuje použitelnost.

FKjoIs6WYAMrWBo 916x2048x FKjoItEXMAAhdoy 1152x2048x

Zdroj: WABetaInfo (se souhlasem)

Původní článek 15. 1.

WhatsApp již více než půl roku pracuje na nové funkci Reactions – Reakce, které používají například služba iMessage, nebo Messenger od Facebooku. Podle nejnovějších informací to vypadá, že je novinka opravdu za dveřmi.

Reakce pro WhatsApp již klepou na dveře

Web WABetaInfo zjistil, že v betaverzi WhatsApp 22.2.72 pro iOS se objevily změny v nastavení oznámení v aplikaci. V nastavení oznámení nově přibyla možnost upozornění pro reakce i přes to, že reakce prozatím ještě pro testování nebyly vypuštěny. Z toho ale minimálně vyplývá jediné, že novinky bude pravděpodobně již brzy spuštěna.

Skrze tuto novinku budou uživatelé moct zareagovat na konkrétní zprávu, a to jednou, a reakce bude omezena na maximálně šest emotikonů. Aktuálně jsou k dispozici emotikony: To se mi líbí, Srdce, Smích, Překvapení, Smutný a Poděkování. V tuto chvíli není jasné, kolik emotikonů WhatsApp pro tuto funkci dá k dispozici.

Uživatelé budou mít možnost si zobrazit reakce na všechny zprávy ve dvou kartách. Jedna karta umožní zobrazit všechny reakce a druhá zobrazí reakce podle použitích emotikonů, podobně jako to má například Facebook u reakcí na příspěvky.

Zdroje: 9to5mac.com, wabetainfo.com, twitter.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat