Nový tarif od Vodafonu za 297 Kč nabízí neomezené volání a 1,5 GB FUP aktualizováno

Nový tarif od Vodafonu za 297 Kč nabízí neomezené volání a 1,5 GB FUP [aktualizováno]
2022-03-09T17:50:15+02:00
• 9. 3. 2022

Zdroj: Vodafone

7

Aktualizováno 9. 3.

Společnost Vodafone nás informovala, že prodlužuje tuto speciální nabídku do konce března. Následně bude nabídka stažena z obchodu. Z dostupných náznaků také víme, že Vodafone nemá v plánu opakovat podobnou nabídku, respektive přesně tuto. Pokud tedy ještě zvažujete pořízení tarifu, máte čas do konce března. K dispozici zůstává jen v e-shopu operátora.

Původní článek 11. 2.

T-Mobile představil ke konci roku neomezený tarif s 1 GB dat za 285 Kč. Nyní zde máme asi reakci Vodafonu, který potichu zařadil do své nabídky o něco výhodnější tarif s podobnou cenou a lepším parametrem.

Vodafone nabízí 30 GB dat za 166,5 korun měsíčně u předplacenky, má to ale háček

Neomezeně pod 300 Kč

Nový tarif Vodafone nazval „Neomezené volání a sms do všech sítí a 1,5 GB za 297 Kč“. Název říká vše podstatné, ale jsou zde podmínky, které tak trochu omezují, kdo může tarif využít. Získat ho mohou jen noví zákazníci, případně ti, co přechází od jiného operátora nebo chtějí přejít z předplacené karty. Pokud již máte tarif u Vodafonu, tak novinku nelze aktivovat.

badges 797x489x

Zdroj: Vodafone

Součástí tarifu je samozřejmě i EU roaming, přičemž stejná pravidla platí i pro Norsko, Lichtenštejnsko, Velkou Británii a pro Island. Tento tarif najdete jen v e-shopu Vodafonu, ale sám operátor ho nějak moc nepropaguje. Pokud byste tedy měli zájem o levnější neomezený tarif, navštivte oficiální stránku s nabídkou „Neomezené volání a sms do všech sítí a 1,5 GB za 297 Kč“.

Je nutné upozornit, že tato nabídka je časově omezená. Vodafone ho bude mít v e-shopu jen do 28. února. Jestli dojde k prodloužení nabídky, není v tuto chvíli jasné.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jiří Humplík

13. 2. 2022, 3:12

Hlavně jsou to „noví zákazníci“, ta kvalita textu občas pokulhává 😅

Přemysl Vaculík

VIP 13. 2. 2022, 7:03

Hups, to je tak, když přepisuji původní větu. Opraveno, díky.

Petr Matula

12. 2. 2022, 22:47

Směšné, tohle mam už skoro 2 roky jako osobní tarif. Jen je třeba zavolat, říct že chcete na speciální oddělení pro extra tarify jako dlouholetý zákazník. A vybalit na ne srovnání s konkurencí (treva tarifomat).
Podotýkám že mam ještě ve stejném tel firemní sim od tmobile, kde nam každých pár měsíců navyšují datový objem v závislosti na vyšším počtu sim v zařízeních naší firmy (a je to jako badget na firmu, kdo potřebuje, vedoucí mu da vice. Aktuálně mam 15GB, možné je i 100GB).
Z osobního převážně volám i za spolek, data na Vodafone mam jako zálohu, protože jsou místa, kde kartel sdílených vysílačů tmobile a O2 nema signál na LTE.

Petr Gregor

12. 2. 2022, 14:24

Nejlepší je, že stávající zákazník, který léta Vodafone živí a drží nad vodou má smůlu. Logicky věrný, stávající zákazník to má mít ještě o 10% levnější. U nás prostě nemá nárok. Tohle je opravdu možné jen u nás, co takovému zákazníkovy zbyde než se poohlédnout po konkurenci🤔

Erik Bezeréti

11. 2. 2022, 19:10

Tarif vhodný tak pro prarodiče, aby mohli volat neomezeně s rodinou. FUP 1,5 GB je dnes k smíchu.

Neomezený tarif je poněkud něco jiného. A navíc Vodafone taktně mlčí o rychlosti. Pochybuji že je v ceně 5G, když ho nabízí skoro za 2 tisíce.

pan nasrany

11. 2. 2022, 17:03

Toto není neomezený tarif, ale tarif s neomezeným volání, SMS a 1,5 GB dat. Neomezený tarif je neomezený a to včetně dat i co se týče objemu a rychlosti, to je pak neomezený tarif.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat