Vivo T1 přijde oficiálně už 9. února

Vivo T1 přijde oficiálně už 9. února
2022-02-06T15:00:36+02:00
• 6. 2. 2022

Zdroj: Flipkart

Očekávaný model Vivo T1 zná datum oficiálního představení a do střední třídy bude mít zanedlouho namířen další velmi zajímavý zástupce. Čínský výrobce vše ujasní už 9. února, ale produktová stránka u on-line prodejce Flipkart odhaluje postupně klíčové specifikace včetně finální podoby telefonu. Velký otazník visí akorát nad konečnou prodejní cenou.

Dobře našlápnuto

Do přední části mají nasadit 6,58palcový LCD panel s Full HD+ rozlišením nebo 120Hz obnovovací frekvencí. Selfie kamerka najde místo ve standardním „Waterdrop“ výřezu a nabídne maximálně 16MPx rozlišení. O výkon se hlavně postará čipová sada Snapdragon 695 od Qualcommu, kterou zkombinují s 4/6/8GB operační pamětí RAM (LPDDR4x) a 128GB interním úložištěm (UFS 2.2).

Zadní strana bude patřit trojici fotoaparátů sestavené z 50 + 2 + 2MPx objektivu a článku baterie o velikosti 5 000 mAh, ke které navíc připojí technologii rychlého 18W nabíjení. Samozřejmě se ukáže 3,5mm jack pro připojení sluchátek či snímač otisků prstů umístěný v boční části konstrukce.

Zařízení by po přepočtu mělo stát okolo 5 700 Kč. Ovšem s největší pravděpodobností vůbec nedorazí do našeho koutu světa. Možná až později a pod pozměněným názvem.

Zdroje: flipkart.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat