Samsung má v plánech Galaxy A13 ve 4G verzi

Samsung má v plánech Galaxy A13 ve 4G verzi
2022-02-19T15:00:32+02:00
• 19. 2. 2022

Zdroj: Samsung

Společnost Samsung má naplánováno doplnění produktové řady Galaxy A o jeden přírůstek s názvem Galaxy A13 4G. Ten bude hrát druhé housle 5G provedení, které bylo oznámeno začátkem prosince loňského roku. V očekávání je nižší prodejní cena, o něco slabší hardware po vnitřní stránce nebo designové zpracování blízké 5G verzi.

Nic k chlubení

Podrobnosti kolem displeje nejsou sice zatím známy, ale z 5G varianty může převzít 6,5palcový LCD displej s HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. O výkon by se měl postarat osmijádrový procesor Exynos 850 z vlastní dílny, 3/4GB operační paměť RAM a 32/64/128GB interní úložiště. Pravděpodobně nebude vynechána ani podpora paměťových microSD karet.

Zadní část ponese čtyři neupřesněné objektivy fotoaparátu a 5 000mAh článek baterie podporující technologii rychlého 15W nabíjení. Softwarovou výbavu zastoupí nejnovější verze operačního systému Android 12 včetně známého rozhraní One UI. Dále se také počítá s USB-C portem či 3,5mm sluchátkovým jackem.

Jihokorejský producent bude dodávat minimálně tři barevná provedení (bílé, černé, modré). Nejnižší konfigurace (3+32 GB) má stát okolo 180 eur, zatímco nejnáročnější uživatelé za 4GB RAM + 128GB úložiště si mohou připravit částku cca 220 eur (tj. cca 5 358 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat