Jabra uvádí sluchátka Elite 4 Active

Jabra uvádí sluchátka Elite 4 Active
2022-01-02T16:30:38+02:00
• 2. 1. 2022

Zdroj: Gizmochina.com

Společnost Jabra se po 4 měsících rozhodla přinést silnou konkurenci pro sluchátka Elite 3. Velmi krátká doba mezi současnou a nastupující generací potvrzuje nutnost rychlého přizpůsobování trhu, kam výrobci čím dál častěji přináší vlastní řešení. Dnešní novinka nese název Elite 4 Active, přičemž jde vůbec o prvního zástupce 4. generace série Elite.

Výrazná aktualizace

Sluchátka Elite 4 Active si vysloužila dvě klíčové novinky, které ocení především sportovně založení zákazníci. Zaprvé přichází technologie aktivního potlačení okolního hluku a také dochází ke zvýšení hodnocení odolnosti. Z certifikace IP55 se dostávají na IP57, což kupříkladu znamená lepší odolnost vůči potu nebo silnějšímu dešti.

Elite 4 Active 3 967x544x

Zdroj: Gizmochina.com

Uvnitř každého sluchátka je 6mm měnič a 2 MEMS mikrofony. Režim Příposlech (HearThrough) umožňuje poslouchat okolní zvuky bez nutnosti sundání z uší. Co se týče výdrže, tak na jedno nabití zvládnou 7 hodin provozu nebo 28 hodin v kombinaci s nabíjecím pouzdrem. To lze dobíjet jen pomocí dodávaného USB-C kabelu, nikoliv bezdrátově.

Výbavu uzavírá funkce Bluetooth 5.2 nebo podpora kodeků SBC, AAC, aptX. První kusy jsou k zakoupení ve Velké Británii za 120 liber (tj. cca 3 553 Kč).

Elite 4 Active 1 677x451x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: engadget.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat