vivo Watch 2 představeny, zajmou zejména podporou eSIM a až dvoutýdenní výdrží

vivo Watch 2 představeny, zajmou zejména podporou eSIM a až dvoutýdenní výdrží
2021-12-25T11:30:52+02:00
• 25. 12. 2021

vivo Watch 2; Zdroj: Fone Arena

Čínský výrobce vivo uvedl hned několik nových produktů v čele s dvojicí nových smartphonů S12 a S12 Pro, mimo jiné jsme se ale dočkali také očekávaných vivo Watch 2. Jedná se o nástupce loňského modelu vivo Watch s jedním zásadním vylepšením. Nově zde nechybí podpora eSIM pro uskutečňování hovorů nezávisle na telefonu, výdrž je ale také stále skvělá, dle výrobce dosahuje až na 14 dní.

Nové vivo S12 a S12 zaujmou selfie kamerami a rychlým nabíjením

vivo Watch 2

Dominantou každých chytrých hodinek je bezesporu displej. Ten v případě vivo Watch 2 lehce narostl, konkrétně na 1,43 palců. Samozřejmě se jedná o AMOLED panel. Tělo hodinek je pak vyvedeno z nerezové oceli, což dodává punc kvalitního zpracování. Narozdíl od loňské verze ale vivo Watch 2 nabízí pouze jednu velikostní variantu, konkrétně 46mm. Rozdíl oproti původní verzi hodinek je také ve výdrži na jedno nabití, hodinky tak vydrží až „pouze“. Stále se ale jedná o skvělou hodnotu, o které si většina konkurence může nechat jen zdát. Při aktivaci eSIM by výdrž měla klenout na 7 dní.

vivo Watch 2 calling 614x398x

Zdroj: Fone Arena

Po softwarové stránce zde nechybí podpora hlasového asistenta Jovi, mnoha online služeb a vylepšeno bylo také SOS volání. Pozadu nezůstala ani senzorová výbava, hodinky v sobě ukrývají kromě senzoru pro měření tepu také senzor SpO2 pro sledování saturace krve kyslíkem. Pro sportovce je zde připraveno 47 sportovních režimů včetně plavání, hodinky totiž disponují certifikací až do 5ATM.

vivo Watch 2 1 862x630x

Zdroj: Fone Arena

vivo Watch 2 budou dostupné v černé, bílé a stříbrné barvě, z řemínků pak bude na výběr černý gumový a kožený. Cena je nastavena 1299 yuanů, tedy přibližně 204 dolarů, prozatím ale pouze v Číně. Na globální představení si budeme ještě muset počkat, a zda se hodinky dostanou také na náš trh, se dozvíme později.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat