Řadu GT u Realme čeká jedno rozšíření

Řadu GT u Realme čeká jedno rozšíření
2021-12-12T09:30:46+02:00
• 12. 12. 2021

Zdroj: Idownloadhub.com

Společnost Realme by měla v nejbližší době rozšířit produktovou řadu GT o jeden přírůstek, který teprve nedávno získal důležitou certifikaci od místního úřadu TENAA. Telefon nese kódové označení RMX3310 a podle zveřejněného výpisu v databázi bude mít hodně společného s modelem GT Neo 2. Čínský výrobce pozmění výbavu pouze v minimální míře.

Jen lehké oživení

Případní zájemci mohou očekávat 6,62palcový AMOLED displej dosahující na FullHD+ rozlišení nebo 120Hz obnovovací frekvenci. Do vnitřní šasi nasadí osmijádrový 5G procesor Snapdragon 888 vedle 8/12GB paměti RAM a 128/256GB uživatelského úložiště. Celkovou výdrž zajistí 5 000mAh článek baterie s technologií rychlého 65W nabíjení.

Záda ponesou tři fotoaparáty (50 + 8 + 2 MPx) s LED bleskem, kdežto vpředu zaujme místo 16MPx selfie kamerka. Skener otisků prstů si tentokrát najde místo přímo pod displejem. Softwarové prostředí obstará Realme UI 2.0 postavené na systému Android 11. Samozřejmostí je USB-C port, technologie NFC či funkce dual-SIM.

K vidění jsou zatím jen dva rozdíly, a to u čipové sady a hlavního fotoaparátu vzadu. Nyní nezbývá nic jiného než doufat, že Realme si toho připravilo daleko více. Jasno by mohlo být nejpozději v příštím měsíci.

realme RMX3310 620x511x

Realme RMX3310 | Zdroj: Fonearena.com

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat