Dárky na poslední chvíli? Pořiďte si například nejnovější Windows 11 Pro! sponzorovaný článek

Dárky na poslední chvíli? Pořiďte si například nejnovější Windows 11 Pro! [sponzorovaný článek]
2021-12-22T08:01:52+02:00
• 22. 12. 2021
2

Vánoce jsou doslova za rohem, pokud tak doposud nemáte dárky pro své blízké, jejich objednání a následné doručení již téměř zaručeně nestihnete. Nemusíte ale zoufat, skvělým dárkem může být také software. Proč tedy nesáhnout po nejnovějším operačním systému Microrosoft Windows 11 Pro za exkluzivně nízkou cenu!?

Pořiďte si Windows 11 Pro pouze za 15,27 eur!

Softwarová výbava vašeho počítače je stejně tak důležitá jako samotné komponenty. Proto není radno podceňovat výběr například operačního systému. Od nynějška se na icmmo.com vyplatí začít procházet veškerý svůj oblíbený software, aby vám už neunikla žádná položka ve vašem seznamu přání.

dotekomaniecz 1222 1 2160x1440x

icmmo.com je jednou z největších a nejspolehlivějších online platforem prodávajících softwarové licence za bezkonkurenční ceny a nabízí rychlé doručování e-mailů! Díky tomu tak můžete bez problému objednat vánoční dárek se 100% jistotou, že jej stihnete darovat pod stromečkem. Navíc můžete až 61% slevu z plné ceny a další produkty!

43% sleva s kuponem DTF43

61% sleva s kuponem DTF61

Antivirus Software: 43% sleva s kuponem DTF43

Objevte více zde >>

Nakupování na mmohk je tak snadné, jak jen je to možné! Brzy po objednání obdržíte e-mail s vašimi produktovými klíči – aniž byste museli čekat několik dní! V případě jakýchkoli dotazů vám zákaznický servis mmors.pay@gmail.com poskytne rychlou a rozsáhlou podporu, kterou potřebujete.

Máte dotaz?

Kontaktujte nás kdykoli před nebo po objednání. Chcete-li nás kontaktovat, jednoduše odešlete e-mail na adresu mmors.pay@gmail.com a náš tým zákaznické podpory se o vaši žádost postará co nejdříve.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Lukáš Hubený

23. 12. 2021, 13:04

Chtěl jsem jásat nad zaručeným dárkem den před Štědrým dnem, v tomhle kalupu, co tu je, to ani jinak nejde :-( Ale jestli je to podvod… No No ale snad nejsme hloupí a pohlídáme si, pokud by si naúčtovali nekorektní cenu. Jestli chcete zaručené dárky, které dostanete během minuty na mail, i na Štedrý den, tak doporučuju tyhle zážitky: https://www.impresio.eu/products-list/darky-k-vanocum Nikdy mě nezklamaly, a objednávám už několikátý rok v den Vánoc!!! :-D :-D Stačí vytisknout. Krásné svátky!

Je to podvod.Když zadáte nákup a vybere si zaplatit kratou tak vám cenu zvojnásobí!! Pozor jo !!!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat