ARMODD Silentwatch 4 Lite: Pánské chytré hodinky pro náročné sponzorovaný článek

ARMODD Silentwatch 4 Lite: Pánské chytré hodinky pro náročné [sponzorovaný článek]
2021-12-14T19:29:26+02:00
• 13. 12. 2021

Česká etablovaná značka ARMODD nabízí v rámci své nové zimní kolekce 2021 chytré hodinky, které nemají na tuzemském trhu obdoby. Splňují totiž podmínky rozumně nastavené ceny v nevídaném poměru s designovou precizností a pestrosti požadovaných funkcí. Přesvědčte se sami.

Jeden z výstavných kousků značky ARMODD pro pánské publikum jsou hodinky Silentwatch 4 Lite, které můžete aktuálně pořídit pod nádherných 2 tisíce korun v probíhající – 45 % slevě. A co konkrétně od těchto hodinek mohou pánové očekávat?

Plně dotykový displej a široká nabídka praktických funkcí 

Displej má precizní hladký povrch a je dobře čitelný i na přímém slunci. Kromě jeho prémiového zpracované také velmi potěší velká základní nabídka ciferníků v příslušné mobilní aplikaci, která je společně s hodinkami plně lokalizovaná do českého jazyka. A samozřejmě máte možnost vytvořit si ciferník vlastní, naprosto originální. Např. z fotky z rodinné dovolené, nebo z tahu, či výletu s vaší partou dobrých kámošů. 

ARMODD

A co samotné funkce? Je jich opravdu mnoho. Od čistě praktických jako je ovládání hudby na dálku, informování se kdo vám volá, píše či vás kontaktuje v jiných aplikacích, až po čistě zdravotně a sportovně zaměřené. 

ARMODD

Chytré hodinky vám tak změří krevní tlak, tep srdce, zjistí jak dobře a kvalitně spíte, kolik toho denně ujdete, kolik spálíte kalorii atd. A čište pro sportovně zaměřené jedince je tu připraveno na 8 sportovních režimů. 

Chytré hodinky ARMODD Silentwatch 4 Lite jsou plně kompatibilní se všemi operačními systémy iOS a Android. Na jedno nabití vydrží okolo 3 dnů a v pohotovostním režimu až přes dva týdny. Čekají jen na vás. Jak se rozhodnete? 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat