Vivo chystá své druhé chytré hodinky s názvem Vivo Watch 2. Nabídnou e-sim, dvojnásobnou baterii a BT 5.1

Vivo chystá své druhé chytré hodinky s názvem Vivo Watch 2. Nabídnou e-sim, dvojnásobnou baterii a BT 5.1
2021-11-27T18:00:59+02:00
• 27. 11. 2021

Zdroj: Vivo

Vivo se nově pouští i na trh s nositelnou elektronikou, kromě telefonu se chystá vypustit do světa i své chytré hodinky. Jedná již o druhé nositelné zařízení, novinka nese název Vivo Watch 2 a nabídne, podle uniklých informací, zajímavé specifikace. První model představilo Vivo v září roku 2020.

Menší rámeček a větší baterie

Nyní se na internetu objevil uniklý obrázek, na němž jsou zobrazeny tři rendery druhé generace chytrých hodinek Vivo, které poukazují na brzké uvedení na trh. Rendery nám dávají nejen představu o designu, ale ukazují též některé funkce, které se u chytrých hodinek očekávají. Mezi zajímavé funkce patří například monitorování srdečního tepu, vestavěná GPS a měřič kroků. Snímek také ukazuje, že zařízení bude mít podporu hlasových hovorů. To se shoduje s předchozími zprávami, podle kterých má být Vivo Watch 2 vybaveno podporou e-SIM.

Hodinky Vivo Watch 2, zatím nesoucí produktové označení WA2156A, budou mít stejný kruhový design jako jejich předchůdce, avšak viditelně s užším rámečkem. Hodinky bude možné zakoupit buď s koženým, nebo silikonovým řemínkem. Vivo Watch 2 budou údajně vybaveny baterií s kapacitou 501 mAh, která je dvakrát větší než u první generace hodinek Vivo Watch z loňského roku. Původní generace vydržela 18 dní na jedno nabití, můžeme však jen doufat, že hodinky budou mít i dvojnásobnou výdrž baterie.

vivo watch 2 1200x824x

Zdroj: gizmochina.com

Hodinky Vivo Watch 2 budou mít stejný kruhový design jako jejich předchůdce, avšak viditelně s užším rámečkem. Hodinky jsou také dodávány s možností kožených a silikonových řemínků. Hodinky budou údajně také vybaveny baterií s kapacitou 501 mAh, která je dvakrát větší než u první generace hodinek Vivo Watch. Původní generace vydržela 18 dní na jedno nabití, můžeme však jen doufat, že hodinky budou mít i dvojnásobnou výdrž baterie. Hodinky též nabídnou e-SIM s podporou 4G či Bluetooth ve verzi 5.1.

O uvedení na trh zatím nejsou dostupné informace, věříme, že se časem objeví další podrobnosti.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat