Twitter v aplikaci pro iOS pracuje na reakcích, záporném hlasování a možnostech třídění odpovědí v komentářích

Twitter v aplikaci pro iOS pracuje na reakcích, záporném hlasování a možnostech třídění odpovědí v komentářích
2021-11-29T09:36:02+02:00
• 29. 11. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Twitter v letošním roce zavedl mnoho novinek nejen ve své mobilní aplikaci. Společnost se tak snaží vylepšovat uživatelský zážitek a přinášet optimalizace pro svou sociální síť.

Twitter přinese novinky: reakce, záporné hlasování a třídění odpovědí

Reverzní inženýr Nimy Owji v mobilní aplikaci pro iOS zaznamenal přítomnost kódu, který poukazuje na to, že Twitter pracuje na zavedení možnosti přidávat reakce u tweetů. Dalo by se říci, že se jedná o podobnou analogii, jakou můžeme vidět u sociální sítě Facebook respektive Meta. Twitter tuto novinku testuje již pár měsíců.

Novinka by měla přinést celkem čtyři reakce: smajlíka smějícího se, přemýšlejícího smajlíka, potlesk a plačícího smajlíka. Možnost přidávat reakce umožní uživatelům lépe vyjádřit pocit v konverzacích a pro autory poslouží k lepšímu pochopení, jak jejich tweety vnímají ostatní uživatelé.

twitter reactions 9to5mac 1920x1080x

Zdroj: 9to5mac

Mezi další novinky patří možnost vložit záporné hlasování v komentářích. Pokud uživatel v konverzaci uvidí komentář, nebo odpověď, která se mu nebude zdát jako relevantní pro daný obsah, bude moct uživatel udělit záporný hlas. Záporné hlasy ale nebudou veřejně viditelné a neuvidí je ani autor příspěvku. Záporné hlasy mají posloužit pro zpětnou vazbu společnosti Twitter, aby mohla lépe filtrovat obsah, který chceme vidět.

Poslední novinkou, která souvisí se záporným hlasováním, je možnost třídění komentářů/odpovědí. Podobně, jako to má sociální síť Facebook/Meta, tak i na Twitteru bude mít uživatel možnost si vybrat, zdali se bude zobrazovat pouze relevantní obsah, nebo vše. V tuto chvíli zatím není jasné, kdy Twitter všechny výše uvedené novinky uvolní pro všechny uživatele.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat