Audiotechnika JLab přináší inovativní funkce, nadčasový design a intuitivní ovládání

Audiotechnika JLab přináší inovativní funkce, nadčasový design a intuitivní ovládání
2021-11-16T15:00:18+02:00
• 16. 11. 2021

Zdroj: JLab

Značka JLAb přichází na trh se zajímavými produkty, které se vyznačují moderní technologií, inovativními funkcemi a nadčasovým designem a v neposlední řadě také intuitivním ovládáním. Mezi produkty patří naleznete například bezdrátová sluchátka nebo mikrofon pro pořizování profesionálních nahrávek.

JLab přichází s kvalitními produkty pro poslech hudby a záznam zvuku

Ať už trávíte spoustu času na cestách, rádi posloucháte hudbu nebo podcasty při úklidu či vaření nebo patříte mezi fitness nadšence – z řad bezdrátových sluchátek JLab si vybere každý. Všechna bez rozdílu totiž představují dokonalý prožitek z čehokoliv, co právě posloucháte.

Bezdrátová sluchátka JLab Air Executive

Tato bezdrátová sluchátka přichází v černém a bílém barevné provedení. Sluchátka jsou skvělým společníkem na cestách do práce nebo do školy. Sluchátka nabídnou čistý zvuk s frekvenčním rozsahem 20-20 000 Hz. Bezdrátové připojení zajistí technologie Bluetooth 5.0.

1 JBuds Air Exec Cover 2400x1600 3000x3000x 1 JBuds Air Exec White 2400x1600 3000x3000x

Zdroj: JLAb

Sluchátka jsou také vybavena mikrofonem, takže s nimi můžete pohodlně odbavit hovory s přáteli, rodinou nebo vyřídit pracovní záležitosti. Rovněž oceníte i dotykové ovládání, dobíjecí pouzdro a výdrž až 31 hodin provozu.

5 JBuds Air Exec White 3000x3000x

Zdroj: JLab

Sportovní bezdrátová sluchátka JLab Epic Air Sport

Pokud patříte mezi sportovní nadšence a milovníky aktivního způsobu života, pak jsou pro vás určena bezdrátová sluchátka JLab Epic Air Sport. Sluchátka nabídnou perfektní a věrné zvukové podání a jako třešinku na dortu nabídnou funkci aktivního potlačení zvuku – ANC.

Epic Air Sport ANC Water 3000x3000x Sport ANC accessories 3000x3000x

Zdroj: JLab

Díky vestavěnému mikrofonu můžete se sluchátky rovněž vyřídit jakýkoliv hovor bez nutnosti vytahovat telefon z kapsy. Ke sluchátkům je dodáváno praktické dobíjecí pouzdro a výdrž činí slušných 70 hodin provozu.

Mikrofon JLab Talk Pro – skvělý nástroj nejen pro profesionály

Pokud hledáte toho pravého pomocníka pro nahrávání profesionálního záznamu nebo přenos zvuku, pak je mikrofon JLab Talk Pro tou správnou volbou. Jedná se o kondenzátorový mikrofon, který dokáže zaznamenávat zvuk ze všech směrů.

TalkPRO 1 1000x1000x

Zdroj: JLab

Dokáže pracovat se zvukem o frekvenci 20-20 000 Hz,  a je tak ideálním pro pořizování podcastů, herních streamů, hudby a hlasu. Mikrofon nabízí špičkové ovládání hlasitosti, rychlé zesílení i ztlumení a čistý a prvotřídní zvuk. K mikrofonu pro pohodlné umístění poslouží přibalená stojánek. Připojit jej k zařízení můžete pomocí USB rozhraní.

b2b07822 dc1e 46b6 87a2 68580d2b8584 2000x 800x800x

Zdroj: JLab

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat