Waze již pravděpodobně brzy dostane kompletně tmavý režim

Waze již pravděpodobně brzy dostane kompletně tmavý režim
2021-10-26T17:53:26+02:00
• 27. 10. 2021

Zdroj: Waze

Aplikace Waze se stala celosvětově jednou z nejpopulárnějších navigací vůbec. To nkonec dokazuje i zájem společnosti Google, která jí v roce 2013 koupila. Ačkoliv aplikace Google již delší čas nabízejí vedle klasické podpory světlého režimu i tmavý, Waze tmavý režim nabízí pouze částečně.

Waze snad brzy přinese kompletní tmavý režim zobrazení

Podle posledních informací se v aktuální testovací alfa verzi objevila podpora plného tmavého režimu zobrazení. V tuto chvíli si plně tmavý režim může nastavit pouze hrstka vybraných uživatelů – testerů a to ve verzi s číslem sestavení 4.78. Bohužel si plně tmavý režim nelze vyzkoušet například pokud si stáhnete APK soubor v dané verzi. Zdá se tedy, že je tako funkcionalita opravdu omezena pouze na konkrétní vybrané uživatele.

Waze Dark Mode 696x334 696x334x

Zdroj: Android Community

Aktuálně podpora tmavého režimu funguje v aplikaci pouze pro mapu. Všechny ostatní části rozhraní a ovládací prvky aplikace jsou standardně ve světlém kabátu. Po aktualizaci by měl mít uživatel možnost zvolit si, jaké téma bude použito pro všechny prvky aplikace. Podpora tmavého režimu je rozumným krokem, který má význam především pokud řídíme v noci kdy světlé prvky aplikace jsou příliš oslnivé a působí při jízdě rušivě. Na tmavý režim pro ostrou verzi si zatím budeme muset ještě chvíli počkat, nicméně dobrým znamením je to, že se již ledy hnuly a snad se tak brzy dočkáme. Podle informací od testerů má tmavý režim zatím stále poměrně mnoho chyb.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat