Oppo má v plánech cenově dostupný přírůstek A16K

Oppo má v plánech cenově dostupný přírůstek A16K
2021-10-30T16:36:55+02:00
• 31. 10. 2021

Zdroj: Oppo

Nejspodnější patra mobilního trhu by měla zanedlouho podpořit společnost Oppo, které uniká připravovaný model s označením A16K. Kromě možné podoby zařízení jsou také k dispozici první prvky ze seznamu specifikací. Čínský producent bude u telefonu šetřit, kde se dá, což se s největší pravděpodobností podepíše i pod konečnou prodejní cenou.

Žádná sláva

Přední část má zabírat 6,52palcový displej s HD+ rozlišením. Přestože neznáme její zpracování, tak lze očekávat klasický „Waterdrop“ výřez. V něm ukryjí 5megapixelovou kamerku na selfie fotografie. Hlavní výkon bude dodávat osmijádrový procesor Helio G35 od MediaTeku, který zkombinují s 3/4GB operační pamětí RAM a 32/64GB interním úložištěm. Ovšem ve všech případech přijde slot pro paměťovou microSD kartu.

Článek baterie o velikosti 4 230 mAh doplní dnes již poměrně běžné 10W nabíjení. Vzhledem k zaměření na nenáročné uživatele můžeme vyhlížet spíše obyčejnou polykarbonátovou konstrukci. Zadní část obsadí pouze jeden objektiv fotoaparátu (13 MPx) a přisvětlovací LED dioda. Zatímco snímač otisků prstů bude chybět, tak nevynechají 3,5mm jack pro připojení sluchátek. Prozatímní výbavu uzavírá platforma ColorOS 11.1 vycházející ze systému Android 11 nebo trojice barevných provedení (bílé, černé, modré).

A16K 1200x630x

Zdroj: 91mobiles.com

Zdroje: 91mobiles.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat