LAMAX BCool jsou chytré hodinky pro děti za dostupnou cenu

LAMAX BCool jsou chytré hodinky pro děti za dostupnou cenu
2021-10-30T16:37:06+02:00
• 31. 10. 2021

Zdroj: LAMAX

Chytré hodinky už nejsou jen doménou dospělých, ale na trhu se objevuje stále více modelů, které jsou určeny našim ratolestem. Rodiče uvítají funkce, díky kterým můžeme mít děti lépe pod dohledem. GPS lokátor ukáže, kde se zrovna děti nacházejí, a pokud jsou hodinky vybaveny podporou GSM sítě, je možné se s dítětem spojit, i když nevlastní mobilní telefon.

Chytré hodinky LAMAX BCool určené dětem

lamax bcool 1 829x693x

Zdroj: LAMAX

LAMAX BCool jsou chytré hodinky, které děti motivují k pohybové aktivitě díky široké škále podporovaných aktivit, které hodinky umí měřit. Patří mezi ně pěší turistika, běh nebo cyklistika. Díky certifikaci IP68 se rodiče nemusí bát, když se hodinky dostanou do styku s vodou. Kromě toho ale hodinky umí měřit i srdeční tep a kvalitu spánku. Na jedno nabití hodinky vydrží až sedm dní.

lamax bcool 2 823x732x

Zdroj: LAMAX

Aby bylo nošení hodinek pro děti ještě zábavnější, k hodinkám se dodávají dvě barevné varianty řemínků. Díky SlimFit  designu jsou řemínky dostatečně flexibilní, takže zaručeně padnou každé ručce a není potřeba se bát ztráty hodinek ani při sportovní aktivitě.

lamax bcool 3 827x780x

Zdroj: LAMAX

LAMAX BCool jsou kompatibilní jak s Androidem, tak i iOS systémem. Hodinky se tak stávají jakousi prodlouženou rukou mobilního telefonu, tak jako jsme tomu zvyklí ve světě dospělých. Pokud jsou hodinky spárovány s telefonem, lze na nich přijmout hovory i přečíst SMS zprávu. Pokud by se dítko začalo zrovna nudit, hodinky nabídnou i čtyři logické hry. O zobrazení se postará kvalitní 1,4palcový dotykový displej.

lamax bcool 4 826x779x

Zdroj: LAMAX

Co určitě dítě zaujme, je i možnost vytvořit si svůj vlastní ciferník. Na hodinkách lze ovládat i hudbu a nechybí jim ani funkce, jako jsou budík, minutka a stopky. Synchronizaci s ostatními zařízeními zajistí technologie Bluetooth 5.0 Chytré hodinky LAMAX BCool jsou dostupné v oficiálním e-shopu za cenu 1 490 Kč.

LAMAX BCool – základní parametry:

  • Ovládání: dotykové
  • Displej: 1,4”, barevný, 240 × 240 px
  • Bezdrátová technologie: Bluetooth 5.0
  • Nabíjení: USB 5 V / 0,5 A
  • Baterie: Li-Pol 160 mAh
  • Výdrž: Až 7 dní
  • Hmotnost: 19 g (34 g včetně řemínku)
  • Voděodolnost: IP68
  • Kompatibilita: Android 5.1, iOS 10

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat