Kumi láká na nové chytré hodinky za cenu od 400 Kč sponzorovaný článek

Kumi láká na nové chytré hodinky za cenu od 400 Kč [sponzorovaný článek]
2021-10-28T09:45:46+02:00
• 28. 10. 2021

Zdroj: KUMI

Nový čínský výrobce elektroniky, který se specializuje na chytré zařízení a pro každodenní použití připravil na tento podzim několik svých nových produktů, konkrétně se jedná o nositelná zařízení, tedy chytré hodinky. Nová aktuální nabídka nabízí několik chytrých hodinek za zvýhodněné ceny. Konkrétně se jedná o modely GT5, KU2S, GW16T a KU 2 Plus. Přiblížíme si jednotlivá zařízení, které jsou nyní za akční cenu.

KUMI

Zdroj: KUMI

KUMI GT5

Hodinky Kumi GT 5 nabízí chytré vlastnosti pro používání hodinek jako prodloužené ho telefonu. Nemusíte vytahovat svůj chytrý telefon, abyste přijali telefonní hovor, stačí k tomu použít chytré hodinky Kumi GT5. Telefonovat můžete přímo skrze tyto hodinky, navíc nemusíte se bát ani nepříznivých venkovních podmínek. Hodinky nabízí IP 68 a tím pádem jsou odolné proti vodě a prachu. Nabízí oznamovací oblast okolo ciferníku v podobě diod. Díky tomu budete mít informace o tom, jestli vám přišla zpráva.

KUMI

Zdroj: KUMI

KUMI KU2S

Dalším akčním produktem je Kumi KU2S, které mají velký 1,69palcový zaoblený displej taktéž mají ochranu IP68 proti vodě a prachu. Hodinky nabízejí osm sportovních režimů. Jsou velice lehké, proto jsou vhodné například i pro dámy a či pro nadšené sportovce. KU2S zároveň mají stylový vzhled.

KUMI

Zdroj: KUMI

KUMI GW16T

Dalším modelem ze zlevněných produktů je GW16T. Tyto hodinky jsou nabízeny s následujícími funkcemi: měření spánku, jsou vodě odolné měření tepu, měření tlaku, ukázání kyslíku, množství kyslíku v krvi. Podporují několik sportovních aktivit a též na nich můžete přijímat esemesky či hovory.

KUMI KU 2 Plus

Posledním modelem jsou a hodinky KU 2 Plus, které mají zaoblený displej po všech stranách čili nejenom po bocích, ale i na horní a spodní části. Tyto hodinky přichází ve dvou barevných variantách černá a modrá. Výrobce též nabízí možnost volby několika různých grafických provedení ciferníků. KU 2 Plus disponují 200mAh baterií a mají vydržet týden nepřetržitého používání i při každodenním měření teploty a spánek.

KUMI

Zdroj: KUMI

Chytré hodinky od nového výrobce Kumi zakoupíte na Aliexpressu nyní za akční ceny. Pro nižší cenu můžete využít kupóny, které získáte přímo v obchodě.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat