Vivo přináší novinku Y21s

Vivo přináší novinku Y21s
2021-09-13T16:30:32+02:00
• 13. 9. 2021

Zdroj: Klgadgetguy.com

Čínská společnost Vivo rozšiřuje nabídku telefonů v segmentu střední třídy o jejich nový model Y21s. Zařízení po vnější stránce byste těžko rozeznali od posledního přírůstku V21, protože výrobce provedl pouze několik málo změn uvnitř. Nicméně i přes drobná vylepšení zůstává prodejní cena u velmi přijatelné hranice, která přispěje k lepší prodejnosti.

Lepší průměr

Vivo do Y21s nasadil 6,51palcový HD+ displej s 60Hz obnovovací frekvencí a „Waterdrop“ výřezem, kde čeká 8megapixelová selfie kamerka. Přímo pod kapotou se nachází čipová sada Helio G80 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM nebo 128GB interní úložiště rozšiřitelné přes paměťovou microSD kartu. Vše udržuje při životě 5 000mAh článek baterie s rychlým nabíjením, které má výkon 18 wattů.

Zadní partie obsazuje trojice fotoaparátů (50 + 2 + 2 MPx) a samozřejmě LED blesk pro přisvětlení snímků. Snímači otisků prstů tentokrát patří místo v boční části konstrukce. Po softwarové stránce nabízí Android 11 pod vlastní nadstavbou FunTouch OS 11.1. Některé také může zajímat přítomnost USB-C portu či 3,5mm sluchátkového jacku. Do oficiálního prodeje v nejbližších dnech zamíří dvě barevné verze (bílá, modrá) za cenu v přepočtu 4 217 Kč.

Vivo Y21s 1221x700x

Vivo V21s | Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat