VISUO XS809S je skvělý kompaktní RC dron, který můžete získat se slevou 55 % na Cafago.com sponzorovaný článek

VISUO XS809S je skvělý kompaktní RC dron, který můžete získat se slevou 55 % na Cafago.com [sponzorovaný článek]
2021-09-24T06:28:20+02:00
• 24. 9. 2021

Čas od času vám přinášíme zajímavé nabídky například na RC drony za skvělou cenu. Dnes je to RC dron VISUO XS809S, který uspokojí všechny amatérské letce, kteří si chtějí vyzkoušet létání bez nutnosti vlastnit licenci a potřebná povolení.

Kvadrokoptéra VISUO XS809S jako skvělý RC dron pro amatérské letce

Dron VISUO XS809S přichází  s atraktivním vzhledem, vysoce kvalitním tělem, které tvoří pevná skořepina a kvalitní a pevné vrtule, které jej činí velice odolným. Dron je vybaven širokoúhlou kamerou s rozlišení 2.0 Mpx. Díky Wi-Fi konektivitě je možné dron ovládat i pomocí aplikace ve vašem mobilním telefonu.

Dron03 796x798x

Tato výkonná mini helikoptéra je snadno přenosná díky skládacímu tělu. Kamera mí integrovanou selfie funkci, díky které tak snadno pořídíte atraktivní fotografie vás a vašich přátel. Díky integrované Wi-Fi můžete pořizovat videa a fotografie v reálném čase. Pro udržování konstantní nadmořské výšky slouží integrovaný barometr a 6osý systém zajistí skvělou stabilizaci za letu.

Dron01 1168x737x

Dron je díky výkonnému motoru a nízké váze velice hbitý, ovládat jej můžete v několika rychlostních režimech a nechybí ani funkce návratu domů, díky které si dron najde vždy cestu zpět. Pokud zvolíte režim s G-senzorem, bude dron sledovat, v jaké poloze držíte smartphone s instalovanou aplikací a podle toho se bude také chovat. Baterie s kapacitou 1 800 mAh zajistí až 20 minut skvělého létání. V balení dostanete ještě jednu náhradní baterii navíc.

Dron02 1089x873x

Zaujala vás nabídka této kvadrokoptéry? Pak neváhejte navštivte tento odkaz, kde si ji můžete koupit za 27,19 EUR s dopravou zdarma ze skladu v EU.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat