Back to school je tady! Sony sluchátka se slevou 62 % sponzorovaný článek

Back to school je tady! Sony sluchátka se slevou 62 % [sponzorovaný článek]
2021-09-02T17:06:46+02:00
• 2. 9. 2021
1

Prázdniny jsou za námi a je čas své děti, případně sebe, připravit na studijní období. V září tradičně na smarty.cz startuje akce Back to school, v průběhu které máte možnost získat praktické produkty za výrazně snížený peníz. V rámci akce Back to school můžete pořídit například Sony sluchátka za 3 912 Kč. 

Back to school: Sony WHXB900

Bezdrátová sluchátka Sony WH-XB900N nabízí skvělé vyváženou produkci zvuku vybavenou technologií Extra Bass, vedle toho sluchátka mají aktivní potlačení šumu ANC, NFC, Bluetooth, podporu hlasových asistentů a výdrž až 30 hodin. 

Sluchátka WH-XB900N byla stvořena pro ty z nejnáročnějších posluchačů, kteří si chtějí vytvořit soukromý koncert, kdykoliv je to napadne. S technologiemi nabitými sluchátky se vám tohle přání snadno splní. Technologie ANC, aktivní potlačení šumu, vám umožní užít si své oblíbené pecky naplno bez okolních vjemů, přičemž ušetříte jak své uši, tak samotná sluchátka. 

Back to school

Hluboký a dokonale citelný vjem basových linek a tónů vás pohltí a jen tak nepustí. Technologie vylepšuje nízké frekvence a se speciální trubicovou strukturou, která pracuje s tlakem vzduchu, utváří perfektní tandem uspokojující basové nadšence. Zároveň však neškodí celkovému výsledku, a tak jsou výšky i středy stále výborně čitelné a dynamické. 

Osvobodit se od veškerých drátů vám pomůže energeticky úsporné Bluetooth 4.2, a pokud vás nebaví párovat sluchátka pomocí této technologie, můžete využít NFC. Se zařízením podporujícím tuto technologii se jen zkrátka dotkněte sluchátek a můžete poslouchat. Dejte vale drátům i zbytečnému klikání. 

Back to school

V neposlední řadě si sluchátka oblíbíte i díky vestavěnému mikrofonu, s jehož pomocí můžete ovládat hlasové asistenty jako Google Assistant nebo Alexa, individuální nastavení přehrávání vám zase umožní mobilní aplikace Headphones Connect a dotykovým ovládáním se speciálními pohyby si hudbu zesílíte, přijmete hovor nebo okamžitě ztlumíte, abyste nepřišli například o důležité hlášení.

Internetový obchod smarty.cz nabízí sluchátka za 6 290 Kč. Nyní jsou v akci za 4 890 Kč a pokud při platbě použijete kupón BTS20, který zadáte v košíku, zaplatíte jen 3 912 Kč! Produkt najdete ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Back to school? Já vidím zpět do školy. Jděte do řiti

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat