Ulefone chystá odolný Armor 13 s monstrózní baterií

Ulefone chystá odolný Armor 13 s monstrózní baterií
2021-07-08T20:51:08+02:00
• 10. 7. 2021

Společnost Ulefone v těchto dnech dokončuje model s názvem Armor 13, který by se měl prodávat jako odolný telefon s největší baterií na světě. Kromě toho, že čínský výrobce prozradil všechny důležité prvky ze seznamu specifikací, tak známe také konečnou podobu zařízení. Předprodej pro limitovaný počet kusů odstartuje už 26. července, kdy zároveň zjistíme první cenovku.

Bateriový král

Přední panel zabere 6,81palcový displej s FullHD+ rozlišením a selfie kamerka vsazená do proděravěného otvoru. Hardwarovou stránku zaštítí výkonný procesor Helio G95 od MediaTeku po boku 8GB operační paměti RAM nebo 256GB interního úložiště. Zvýšenou odolnost konstrukce podtrhnou tři nejznámější certifikace – IP68, IP69K, MIL-STD-810G.

Ulefone Armor 13 1884x1108x

Zdroj: Ulefone

Vzpomínaný článek baterie bude mít kapacitu 13 200 mAh a připojí k němu ještě rychlé 33W nabíjení, bezdrátové 15W nabíjení či reverzní 5W nabíjení, díky němuž bez drátu dobijete jiné zařízení. Uvnitř poběží operační systém Android 11 s minimem úprav.

Dále musíme zmínit čtyři objektivy fotoaparátu s hlavním 48MPx snímačem, infračervený senzor pro měření vzdáleností, NFC technologii pro bezkontaktní placení přes Google Pay, skener otisků prstů a jedno uživatelsky přizpůsobitelné tlačítko. Nakonec nejbližší dny jistě přinesou upřesňující informace.

Zdroje: ulefone.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat