T-Mobile startuje Sportovní léto s neomezenými mobilními daty aktualizováno

T-Mobile startuje Sportovní léto s neomezenými mobilními daty [aktualizováno]
2021-06-18T13:25:42+02:00
• 18. 6. 2021

Sportovní léto s neomezenými mobilními daty; Zdroj: T-Mobile

1

Aktualizováno 18. 6.

Jak T-mobile sliboval, tak se i stalo. Dnes si můžete při splnění podmínek (viz níže) aktivovat neomezená data do konce srpna tohoto roku. Stačí spustit aplikaci Můj T-Mobile na svém smartphonu, dále kliknout na Více v dolní nabídce a zvolit položku Soutěže a výhody. Zde se již nabídne Letní neomezená data. Po kontrole můžete bonus aktivovat. Následně stačí vyzkoušet maximální rychlost, například skrze Test rychlosti na našich stránce dotekomanie.cz/speed-test.

Screenshot 20210618 131513 cztmobileoneapp 1080x2340x Screenshot 20210618 131721 1080x2340x Screenshot 20210618 131737 1080x2340x Screenshot 20210618 131801 1080x2340x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Původní článek 10. 6.

Na vánoční akce jsme si poměrně rychle zvykli, zejména pokud se nabízí neomezená data či jiné bonusy. Mobilní operátoři také občas představí podobné akce na léto, přičemž nyní se pochlubil T-Mobile. Ten doslova nabízí neomezený internet na určitou dobu. Nový balíček se jmenuje Sportovní léto.

Zdroj: T-Mobile

Sportovní léto s neomezenými mobilními daty

T-Mobile apeluje na sportování, ale celá akce se točí kolem neomezeného balíčku pro mobilní data. V tomto případě nečekejte nějaké omezení rychlosti. Operátor vás nechá surfovat plnou rychlostí, a to i na sítích páté generace. Jediné omezení se týká vycestování do zahraničí, kde již neomezená data nejsou k dispozici.

„Strávili jsme půl druhého roku v online prostředí a naše děti v intenzivní společnosti displejů a obrazovek. Proto jsme se rozhodli Českou republiku vyzvat k aktivitě. Tak, jako jsme ji před dvěma roky rozdatovali, chceme ji letos rozpohybovat. Navíc nás čeká léto ve znamení Olympijských her. S neomezenými daty z našeho nejnovějšího Sportovního balíčku tak můžeme v létě všichni sportovat, ukládat si nebo sdílet data o našich aktivitách, a zároveň nám neunikne žádné z našich želízek v tokijském ohni. S mobilními daty bude mít každý svou sportovní apku po ruce a věřím, že se nejen díky Olympiádě v létě všichni vrátíme do formy”, říká Michal Podlucký, ředitel segmentu rezidentních zákazníků společnosti T-Mobile Czech Republic.

Od 18. června si tak mohou balíček Sportovní léto aktivovat jak rezidentní zákazníci a majitelé předplacených karet, tak koncoví uživatelé zákazníků s rámcovou smlouvou.

Předplacenkáři a koncoví uživatelé firem a institucí potřebují mít navíc aktivní příslušné nastavení datových služeb. Firemní zákazníci potřebují Mobilní internet EXTRA nebo Mobilní internet EXTRA Nastálo s datovým objemem od 2,5 GB. Uživatelé předplacených karet pak musí mít na své Twist kartě aktivní některý z obnovujících se měsíčních datových balíčků nebo roční datový balíček.

Po aktivaci máte čas do konce srpna používat neomezená mobilní data. Akce by se tak dala považovat za větší test mobilní sítě. Uvidíme, s čím přijde konkurence.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Michal Stejskal

13. 6. 2021, 17:00

Naštěstí už se dneska dají neomezená data pořídit za docela přijatelnou cenu https://www.nasetreno.cz/mobilni-tarify/neomezena-data/ tady je srovnání, osobně bych šel asi do Vodafone.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat