5 důvodů, proč si koupit ASUS notebook s OLED displejem sponzorovaný článek

5 důvodů, proč si koupit ASUS notebook s OLED displejem [sponzorovaný článek]
2021-06-29T18:25:15+02:00
• 29. 6. 2021

Notebooky značky ASUS tu s námi jsou pěknou řadu let. Za celou svou historii se zařízení neuvěřitelným způsobem posunula, přičemž dnes si na notebooku můžete zahrát ty nejnáročnější hry nebo vykonávat nejnáročnější pracovní úkoly. To bylo ještě před dekádou takřka nemožné. 

ASUS patří dlouhá léta k jedním z nejlepších výrobců notebooků. Jeho notebooky s OLED displeji disponují těmi nejlepšími vlastnostmi své třídy. Dokonalé a realistické zobrazení barev vytváří profesionální obraz, který lze využít pro kreativní práci profesionálů z oblastí grafického designu nebo střihu videa. A právě nasazení OLED displejů v noteboocích značky ASUS má výhody, kvůli kterým stojí za zvážení nákup ASUS notebooku. 

O 70 % méně škodlivého světla:

  • OLED displeje jsou šetrnější k očím a zlepšují kvalitu spánku tím, že vyzařují menší množství škodlivého modrého světla

100% pokrytí barevného gamutu:

  • Živé zobrazení barev pomáhá nejen při kreativní práci, vychutnat si je můžete i při sledování filmů či seriálů.

Čistší obraz při jakémkoliv jasu:

  • Barvy zůstávají syté i při nízkém jasu.

Certifikace DisplayHDR 500 True Black:

  • Dokonalá černá barva vám umožní v temných scénách filmů objevit dříve nepostřehnutelné detaily.

Nejrychlejší čas odezvy 0,2 ms:

  • Ostrý obraz si užijete v akčních scénách filmů, v hrách, ale i při plynulém posouvání textu.

ASUS Zenbook 13 OLED: to pravé ořechové

Ultrapřenosný, výkonný a odolný notebook ASUS Zenbook 13 disponuje skvělým výkonem, dlouhou výdrží baterie a mimořádně nádherným displejem. O prvotřídní výkon se stará procesor Intel Core i5 1135G7(2.4/4.2GHz 4jádra/8vláken), 8 GB, LPDDR4X (na desce), 13,3″, OLED, 1920 x 1080 (Full HD), grafická karta Intel Iris Xe Graphics, 512 GB SSD a operační systém Windows 10 Home 64-bit.

ASUS ASUS

ZenBook 13 OLED obsahuje nový ergonomický design klávesnice přes celou šíři notebooku, který násobí praktičnost a pohodlí během psaní. Pro snadné zadávání dat je zde ASUS NumberPad 2.0, který integruje plnou velikost numerické klávesnice s LED podsvícením do touchpadu. Integrovaná infračervená (IR) kamera v ZenBook 13 umožňuje rychlé a snadné přihlášení pomocí Windows Hello. Funguje dokonce i při slabém osvětlení, takže není třeba zadávat heslo. Touchpadu s dvěma funkcemi a integrovanou numerickou klávesnicí podsvícenou LED pozná, když chcete používat plochu pro ovládání kurzoru i když je aktivovaná numerická klávesnice.

Až 22 hodin lze těžit z všestrannosti ASUS ZenBook 13, aniž byste museli být fixováni na zásuvku. Buďte produktivní, bavte se, těžte z obří baterie a nenechte se limitovat, když nemusíte. A když už někdy nastane čas doplnit energii, 60 % získáte za 49 minut.

U smarty.cz si můžete tento notebook pořídit za 26 989 Kč vč. DPH, přičemž získáte dárek v hodnotě 1 590 Kč. Katalog produktu si můžete prohlédnout ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat