Huawei brzy zařadí Nova 8i do prodeje

Huawei brzy zařadí Nova 8i do prodeje
2021-06-29T19:30:41+02:00
• 29. 6. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Rozsáhlá nabídka telefonů v rámci produktové řady Nova 8 se zanedlouho opět rozšíří. Společnost Huawei si neuhlídala informace kolem mobilní novinky s názvem Nova 8i, která zamíří do střední třídy a měla by mít za úkol oslovit mladistvé osazenstvo. Přestože jsou téměř jasné prvky ze seznamu specifikací, tak datum oznámení nebo prodejní cena nebyla zatím upřesněna.

Slušně nakročeno

Telefon má po stránce vzhledu blízko spíše modelu Mate 30 Pro, což jenom dokazuje zpracování zadní části. Výpis výbavy by mohl zastoupit 6,67palcový IPS LCD displej s FullHD+ rozlišením, který doplní proděravěný otvor pro selfie kamerku. V provozu jej udrží procesor Snapdragon 662 od Qualcommu, ale bez dalších známých komponentů, jako je velikost RAM či uživatelského úložiště.

Celkovou výdrž bude řídit 4 300mAh článek baterie s technologií rychlého 66W nabíjení SuperCharge. Zadní stranu obsadí dvě LED diody na přisvětlení a čtyři fotoaparáty (64 + 8 + 2 + 2 MPx) v kulatém modulu. Čtečku otisků prstů najdete z boku zařízení. Softwarovou část zajistí rozhraní EMUI 11, které časem určitě nahradí nové HarmonyOS. Nakonec vybírat půjde ze tří barevných variant – černá, modrá, stříbrná.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat