Oppo oznámilo nový přírůstek A95 s 5G

Oppo oznámilo nový přírůstek A95 s 5G
2021-04-30T15:08:42+02:00
• 1. 5. 2021

Zdroj: Oppo

Za vlnou spekulací ze začátku tohoto měsíce se společnost Oppo rozhodla udělat tlustou čáru a v oficiální podobě přivádí model A95 na širokou veřejnost. Aktuální novinka nebude nijak výrazně vybočovat z řady, přičemž v segmentu střední třídy si určitě najde zákazníky. Čínský producent za adekvátní cenovku připravil více než nadprůměrného zástupce.

Šance na úspěch

Přední část si vysloužila 6,43palcový AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a běžnou 60Hz obnovovací frekvencí. Uvnitř také naleznete snímač otisků prstů, zatímco vlevo nahoře nepřehlédnete 16megapixelovou selfie kamerku. O podporu sítí 5. generace se postaral čipset Dimensity 800U od MediaTeku, ke kterému lze připojit 8GB operační paměť RAM nebo 128/256GB interní úložiště. Slot pro paměťové microSD karty zvládne až 2TB kapacitu.

Oppo 1200x857x

Zdroj: Oppo.com

Vzadu prostor dostala trojice fotoaparátů ve složení 48 + 8 + 2 MPx a 4 310mAh článek baterie, kterou doplňuje rychlé 30W nabíjení přes USB port typu C. Softwarovou stránku zastupuje rozhraní ColorOS 11.1 vycházející z Androidu 11. Z ostatní prvků výbavy ještě můžeme zmínit 3,5mm sluchátkový jack. První prodejci mají nabízet tři barevné verze (bílá, černá, modrá) za cenu v přepočtu od 6 612 Kč.

Zdroje: oppo.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat