Vivo dokončuje novinky V21 a V21e

Vivo dokončuje novinky V21 a V21e
2021-04-17T09:30:37+02:00
• 17. 4. 2021

Zdroj: Vivo

Dvojice nových modelů zamíří již velmi brzy do produktové nabídky společnosti Vivo, která protentokrát finišuje s telefony nesoucí označení V21 a V21e. Zatímco o druhém jmenovaném neznáme téměř nic, tak naopak první zástupce získá spoustu zajímavých vlastností. V každém případě můžeme počítat s tím, že čínský výrobce bude zařízení cílit především na milovníky selfie fotografií.

Cesta k prémiovému selfie

Vivo V21 by si měl vysloužit AMOLED displej a výřez typu „Teardrop“ zabere 44MPx kamerka s podporou OIS technologie, kterou k dobru doplní dvě LED diody. O hlavní výkon se postará neupřesněný procesor podporující 5G sítě a 12GB operační paměť RAM, kde rovné 3 GB vyhradí pro rychlejší spouštění aplikací bez jakéhokoliv zpoždění.

Vivo V21 2 1080x1946x Vivo V21 3 1080x1634x

Zdroj: Gizmochina.com

V zadní části lze vyzdvihnout tři objektivy fotoaparátu a samozřejmě přisvětlovací LED blesk. Nicméně kromě 64megapixelového snímače opět s funkcí OIS neznáme přesnou specifikaci u zbývajících dvou. Po stránce použitého materiálu se má určitě objevit sklo v matném provedení. Spekulace si také pohrávají s myšlenkou, že model V21 bude nejtenčím 5G telefonem na mobilním trhu. Zároveň do méně rozvinutých trhů zamíří jen standardní 4G verze bez možnosti připojení k 5G sítím.

Vivo V21 4 1899x930x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat