Oppo oznámilo model A35 pro nenáročné

Oppo oznámilo model A35 pro nenáročné
2021-04-17T08:00:43+02:00
• 17. 4. 2021

Zdroj: Oppo

Bez velkých fanfár společnost Oppo mezi ostatní telefony zařadila mobilní novinku nesoucí označení A35. Přírůstek zapadne do segmentu střední třídy a zařízení nebude mít příliš vysoké ambice, protože seznam specifikací jde naproti méně náročným uživatelům. To čínský výrobce určitě zohlední u konečné prodejní ceny, kterou ovšem zjistíme až v nejbližších dnech.

Neoslní, ale nezklame

Výpis výbavy přibližuje 6,52palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a klasickému „Waterdrop“ výřezu patří 8megapixelová selfie kamerka. Do vnitřní šasi si našel cestu procesor Helio P35 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 128 GB. Případný nedostatek místa lze vyřešit až 258GB paměťovou microSD kartou díky přítomnému slotu.

Oppo A35 2 2880x1382x

Zdroj: Oppo

Do zadní části se dostala trojice objektivů fotoaparátu ve složení 13 + 2 + 2 MPx, LED blesk pro přisvětlení záznamů či skener otisků prstů. Celkovou výdrž řídí 4 230mAh článek baterie s technologií rychlého 10W nabíjení. Zmínku si ještě zaslouží postarší microUSB port, 3,5mm sluchátkový jack a softwarová platforma ColorOS 7.2, která odpovídá operačnímu systému Android 10.

Na prodejní pulty sice dorazí zatím v neupřesněnou dobu, ale budou k dispozici tři barevné varianty (stříbrná, světle a tmavě modrá).

 Oppo A35 3 1282x954x

Zdroj: Oppo

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat