Nová sluchátka Nokia Lite Earbuds zachyceny fotografiích

Nová sluchátka Nokia Lite Earbuds zachyceny fotografiích
2021-04-03T09:30:07+02:00
• 3. 4. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Nokia nezahálí a kromě toho, že se v blízké době máme dočkat hned několika nových smartphonů, nyní na veřejnost unikly snímky připravovaných sluchátek zachyceny během certifikačního procesu u FCC (Federal Communications Commission). Sluchátka dostala kódové označení BH-205 a i když svým názvem můžou připomínat Nokia Power Earbuds Lite, jejich vzhled je zcela odlišný.

Nová sluchátka již za rohem

Jelikož Nokia oznámila uvedení svých nových smartphonů na 8. dubna, je možné, že bychom se nových sluchátek mohli dočkat již na této akci. Proces certifikace a fotografie jsou totiž znakem toho, že zařízení je již dokončeno a čeká pouze na zahájení prodeje. Společnost však veškeré informace prozatím drží pod pokličkou.

Nokia BH 205 FCC certification 1100x815x

zdroj: gizmochina.com

Z fotografií je již nyní patrný vzhled sluchátek, nově se tedy můžeme těšit na zcela novou konstrukci s nožičkou. Ta v sobě kromě baterie ukrývá také veškerou elektroniku. Dotyková ploška na straně sluchátka pak má sloužit pro ovládání přehrávaného obsahu. Nechybí ani nabíjecí pouzdro, které dle fotografií vypadá poměrně kompaktně, má dostat baterii o kapacitě 400 mAh a dobíjet ji půjde skrze USB-C.

FCC certifikace také ukazuje obsah balení sluchátek. Kromě nabíjecí krabičky a sluchátek se tak ještě máme dočkat hned dvojící náhradních špuntů různých velikostí, USB-C kabelu pro nabíjení a manuálů.

Nokia BH 205 FCC certification 1 792x770x

zdroj: gizmochina.com

Co se týká dostupnosti a konečné ceny, na ty si budeme muset počkat až při oficiálním představení. Dá se ale předpokládat, že sluchátka nebudou příliš drahá a měla by být dostupná pro široké spektrum uživatelů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat