Huawei MatePad Pro 2 dostane HarmonyOS a 5G

Huawei MatePad Pro 2 dostane HarmonyOS a 5G
2021-04-02T18:11:13+02:00
• 3. 4. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Huawei MatePad Pro je dosavadní top model v portfoliu tabletů tohoto výrobce, výrobce jej však představil již koncem roku 2019, v polovině loňského roku se pak dočkal také jistého vylepšení v podobě 5G konektivity. Od jeho představení přecejen již uběhla poměrně dlouhá doba, jak se ale zdá, Huawei chystá nástupce v podobě MatePad Pro 2, který byl certifikován na TEENA.

MatePad Pro – ten nejvybavenější Huawei tablet [recenze]

HarmonyOS a 5G v hlavní roli

Připravovaný MatePad Pro 2 dle výpisu TEENA dostal modelové číslo WGR-AN19 společně s kódovým označením Wanger, fotografie zařízení však zveřejněny nebyly. Z výpisu jsou jasné pouze některé klíčové specifikace, jako přítomnost 5G konektivity či operační systém z vlastní dílny HarmonyOS. Dle některých zdrojů tak může být právě MatePad Pro 2 prvním zařízením Huawei, které bude mít nainstalován tento systém z výroby.

IMG 1590 4032x2268x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Jistá je taktéž přítomnost procesoru, kdy má být nasazen Kirin 9000, který dostal Huawei Mate 40 Pro (recenze), a také dvě různé varianty velikosti displeje. MatePad Pro 2 má být dostupný v 12,2 a 12,6 palcové verzi, což je oproti 10,8 palcům u MatePad Pro značný nárůst. Zda se bude jednat o LCD panel jako u první generace, nebo OLED panel, výpis nezmiňuje, stejně jako přítomnost vyšší obnovovací frekvence.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat