Niceboy pořádně zlevnil svá sluchátka a reproduktory. Levnější je i herní příslušenství sponzorovaný článek

Niceboy pořádně zlevnil svá sluchátka a reproduktory. Levnější je i herní příslušenství [sponzorovaný článek]
2021-04-11T16:27:46+02:00
• 11. 4. 2021

Tuzemská značka Niceboy se za poslední roky významně prosadila. Vděčí za to zejména svým povedeným sluchátkám a reproduktorům, které zaujmou skvělým poměrem cena/výkon. Prakticky všechny jsou nyní ve slevě v rámci akce Niceboy Week, která platí do nedělní půlnoci. Zlevněných je více než 40 produktů a my jsme pro vás vybrali čtveřici těch nejzajímavějších.

Kompletní nabídku Niceboy Week najdete zde

Niceboy RAZE 3 Titan

Bestsellerem je reproduktor RAZE 3 Titan zlevněný o téměř polovinu na 1 592 Kč (dříve 2 990 Kč). Jedná se stále o poměrně kompaktní reproduktor s nezanedbatelným výkonem 50 W a kvalitním zvukem s technologií MaxxBass. Na jedno nabití vydrží až 15 hodin, nabízí funkci powerbanky a kromě přehrávání z micro SD karty či USB flash disku má také integrovanou funkci FM rádia. A navíc mu nechybí ani voděodolnost díky certifikaci IP67.

Niceboy HIVE 3 Prodigy

Jako druhý produkt v pořádní nesmí v našem výběru chybět náhlavní sluchátka HIVE 3 Prodigy jen za 792 Kč (dříve 1 990 Kč). Ta nabízí až 32hodinovou výdrž na jedno nabití, rychlé nabíjení, čistý zvuk s technologií MaxxBass a také částečnou voděodolnost díky stupni krytí IPX4. Kromě toho jsou lehká, pohodlná, mají nastavitelné náušníky a lze je složit pro snadnou přepravu.

Niceboy Hive pods 2

Do třetice zde máme kompletně bezdrátová špuntová sluchátka HIVE Pods 2 se skvělou výdrží 7 hodin (s pouzdrem až 35 hodin), voděodolností, dotykovým ovládáním a kvalitní zvukovou reprodukcí díky technologii MaxxBass. Potěší také chytrá tlačítka přímo na sluchátcích a funkce autopárování, kdy se sluchátka sama spárují s telefonem po vytažení z boxu. Sluchátka jsou zlevněná na 1 192 Kč (dříve 2 490 Kč)

Niceboy X-fit Watch Pixel

Pokud hledáte cenově přijatelné ale stylové chytré hodinky, pak by vám neměli uniknout X-fit Watch Pixel, které jsou nyní zlevněné na 1 112 Kč (dříve 1 390 Kč). I za takto nízkou cenu totiž nabízí nespočet funkci, včetně měření okyslišení krve, krevního tlaku, monitoringu spánku a samozřejmě i počítání kroků, ušlé vzdálenost a hlídání srdečního tepu. Hodinky na jedno nabití vydrží 10 dní a jsou voděodolné.

Niceboy X fit Watch Pixel 1200x800x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat