Amazon uvedl druhou generaci sluchátek Echo Buds. Nabídnou ANC a bezdrátové nabíjení.

Amazon uvedl druhou generaci sluchátek Echo Buds. Nabídnou ANC a bezdrátové nabíjení.
2021-04-17T21:09:08+02:00
• 18. 4. 2021

Zdroj: Amazon

Amazon uvedl druhou generaci špuntů do uší Echo Buds. První generace byla představena v roce 2019. Nové Echo Buds přicházejí s menší velikostí těla sluchátek a také s lepší technologií ANC.

Nové Echo Buds – menší, lepší a s bezdrátovým nabíjením

Nová generace Echo Buds přináší o 20 % menší tělo sluchátek. Tělo sluchátek prošlo redesignem a nabídnou tak lepší pohodlí při nošení v uších. Ve výbavě je přibalena šestice  gumových nástavců, aby se sluchátka lépe přizpůsobila každému tvaru ucha. Díky funkci AirPods Pro-esque Ear Tip Fit Test, která je součástí mobilní aplikace, si pak můžeme otestovat, že jsme zvolili tu správnou velikost nástavce.

gsmarena 003 1200x960x

Zdroj: Amazon

Nový model také přichází s vylepšenou funkcí aktivního potlačení šumu – ANC. Ta v první generaci pocházela z dílny známe firmy Bose, a jak Amazon uvedl, nová generace disponuje ANC, která dokáže eliminovat dvakrát více okolního hluku, než první generace. Echo Buds druhé generace opět nabídnou plnou integraci s hlasovou asistentkou Alexa a hlasem bude možné dokonce ovládat nejen vestavěné funkce jako například již zmiňované ANC, ale také přehrávání hudby, nastavení připomenutí, kontrolovat kalendář nebo volání. Pokud Echo Buds ztratíte, bude je možné vyhledat pomocí jiného zařízení z řady Echo.

gsmarena 002 1 1200x960x

Zdroj: Amazon

Echo Buds druhé generace startují v základní verzi na ceně 120 USD (2 592 Kč). Za tuto cenu sluchátka nabídnou kromě již výše zmíněných funkcí také výdrž baterie 5 hodin se zapnutou funkcí ANC. Dobíjecí pouzdro pak dodá dalších 15 hodin energie. Během 15 minut nabíjení sluchátka získají energii pro 2 hodiny poslechu. Dobíjecí pouzdro je možné nabít buď přes USB-C kabel, nebo přes bezdrátovou nabíječku s certifikací QI. Bezdrátové nabíjení bude k dispozici u příplatkové verze za 140 USD (3 024 Kč). Sluchátka Echo Buds budou k dispozici ve dvou barevných variantách – černá a bílá.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat