Lenovo dokončuje herní novinku Legion 2 aktualizováno

Lenovo dokončuje herní novinku Legion 2 [aktualizováno]
2021-03-14T15:00:23+02:00
• 14. 3. 2021

Zdroj: Lenovo

Aktualizováno 14. 3.

Již nějakou dobu se spekuluje o herním smartphonu od Lenova, který se bude jmenovat Legion 2. Zatím to vypadá, že bude k dispozici i vylepšená verze Legion 2 Pro. Všechny základní specifikace budou na co nejvyšší úrovni. I samotné nabíjení má být velmi rychlé. Dle certifikace se nabídne až 110 W, ale bude se jednat o menší trik. Vzhledem k tomu, že mobily budou mít dva USB C porty, tak nabíjení bude umožněno přes oba. Dokonce budete moci použít obě nabíječky současně. Jeden konektor bude podporovat 45W nabíjení, druhý pak 65W.

Původní článek 7. 3.

Čínská sociální síť Sina Weibo odkrývá herní přírůstek, který by se měl na mobilním trhu objevit od společnosti Lenovo už ve velmi brzké době. Zařízení ponese název Legion 2 Pro a v produktové nabídce vystřídá předchozího zástupce. Vzhledem k hernímu zaměření bude muset uživatelům nabídnout nejen vysoký výkon pro maximální zážitek ze hry.

Neočekávejte kompromisy

O odvod tepla se nově postará dvojitý systém turbo chlazení a marketingový plakát jej přirovnává k bouři, která může všechno rozdrtit. V překladu lze tedy očekávat mechanismus s nadstandardním výkonem. Podle dřívějších zpráv má hardwarovou výbavu zastoupit údajně osmijádrový procesor Snapdragon 888 od Qualcommu, grafický čip Adreno 660 nebo až 16GB operační paměť RAM typu LPDDR5.

Legion 2 Pro 2 1080x2000x Legion 2 Pro 1 800x1740x

Zdroj: Lenovo

Interní úložiště může klidně atakovat hranici 1 TB, ale momentálně známe jen její standard UFS 3.1. Totéž platí u čelního panelu, kde ještě neznáme přesnou úhlopříčku. Tam by mohl zamířit AMOLED displej se 144Hz obnovovací frekvencí. Celkovou výdrž dostane pod kontrolu 5 000mAh článek baterie, k němuž nepochybně připojí technologii rychlého nabíjení. Závěrem co se týče oficiálního představení, tak výrobce ho ukáže během letošního jara bez více upřesněného termínu.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat