Nový Redmi Note 10 přijde ve verzi Pro Max

Nový Redmi Note 10 přijde ve verzi Pro Max
2021-02-28T15:00:18+02:00
• 28. 2. 2021

Zdroj: Twitter.com/RedmiIndia

1

Jen pár dnů zbývá do oficiálního představení modelu Redmi Note 10 a zdá se, že jej budou doprovázet minimálně dva další telefony. Dnes se úniku dočkala novinka nesoucí přívlastek Pro Max, která by mohla být vrcholným zástupcem v této sérii. Již v minulém týdnu na veřejnost pronikly informace kolem zařízení s názvem Redmi Note 10 a Redmi Note 10 Pro.

Nejlepší z průměru

Nejnovější zpráva odkrývá první specifikace z hardwarové stránky a uživatelé mohou očekávat osmijádrový procesor Snapdragon 768G od Qualcommu, s nímž přijde grafický čip Adreno 620 nebo podpora sítí 5. generace. Dále si vyslouží zmínku 6GB operační paměť RAM spjatý se 128GB interním úložištěm. Druhá vyšší konfigurace přinese 8GB operační paměť RAM a interní úložiště opět o velikosti 128 GB.

Výrobce v konečném výsledku půjde ven se třemi barevnými konfiguracemi – černá, bronzová, modrá. Jestliže tento model bude sdílet vybrané prvky výbavy s Note 10 Pro, tak nelze vyloučit ani nasazení IPS LCD displeje se 120Hz obnovovací frekvencí, 5 050mAh článku baterie či čtyř objektivů fotoaparátu s hlavním 64MPx snímačem. Bližší podrobnosti zjistíme už začátkem měsíce po očekávaném oznámení.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Lednický

28. 2. 2021, 17:14

Velikost displeje+cena prosím,děkuji.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat