Redmi AirDots 3 známe oficiálně

Redmi AirDots 3 známe oficiálně
2021-02-28T13:30:07+02:00
• 28. 2. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

2

Nabídka bezdrátových sluchátek se rozšiřuje o jedno řešení v podobě AirDots 3, které protentokrát přichází pod značkou Redmi. K oficiálnímu oznámení došlo během tiskové konference, kde byla poprvé představena také zbrusu nová řada telefonů Redmi K40. Oproti poslední generaci nedošlo navenek k výrazným změnám. Ovšem čínský výrobce posunul některé funkce o úroveň nahoru.

Zařazen vyšší stupeň

Srdcem sluchátek je čip QCC3040 od oblíbeného Qualcommu, který při hraní her přidává minimální zpoždění zvuku díky kodeku aptX Adaptive. Nová verze Bluetooth 5.2 se stará například o rychlejší či stabilnější připojení mezi spárovaným zařízením. Dotykové plošky u každého sluchátka slouží jak k ovládání hudebního přehrávače, tak třeba i pro vyvolání hlasového asistenta.

AirDots 3 4 921x562x AirDots 3 1 817x505x

Zdroj: Gizmochina.com

Samotná sluchátka disponují 43mAh baterií přinášející poslech až 7 hodin bez nutnosti dobíjení, zatímco 600mAh článek v nabíjecím pouzdře přidává dalších 30 hodin. Jeho nabíjení probíhá přes přítomný USB-C vstup. Dále mají zvýšenou odolnost podloženou certifikací IPX7 nebo funkce Environment Noise Reduction redukuje okolní šum během telefonování. Budoucí majitelé mohou vybírat ze tří barev (bílá, modrá, růžová), přičemž prodej v Číně startuje 4. března za velmi přívětivou cenu okolo 670 Kč.

AirDots 3 5 800x663x AirDots 3 3 780x455x

Zdroj: Fonearena.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Dneska mi dorazily Redmi airdots 3. Nikde nemůžu najít český návod ohledně nabíjení. Jak silnou nabíječku můžu použít. Mám 18W k mobilu.

Přemysl Vaculík

VIP 30. 3. 2021, 13:50

Nabíječka jede na nižší hodnoty, až v podstatě dostane povel, tak to rozjede. Osobně bych řekl, že nebude vadit. Jen si to asi ověřte u prodejce.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat