Osamocený Honor dokončuje dvě mobilní novinky

Osamocený Honor dokončuje dvě mobilní novinky
2021-02-23T16:30:15+02:00
• 23. 2. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Čínský telekomunikační úřad TENAA vydal potřebné certifikace dvěma novinkám od Honoru před zahájením prodeje. Značka již oddělená od společnosti Huawei v těchto chvílích dokončuje modely nesoucí kódové označení HJC a NZA. Oba zástupci si najdou své místo ve střední třídě, kde by mohly mít větší šanci na úspěch díky přítomnosti systému Android a hlavně služeb od Googlu.

Představení za dveřmi

Telefony doposud získaly certifikace také od amerického FCC a evropského EHS, ale jen databáze TENAA prozradila více než možná Honor původně zamýšlel. Honor HJC disponuje 6,53palcovým AMOLED displejem s FullHD+ rozlišením a v poměru stran 20:9. Výkon mu dodá 5G čipset Dimensity 800U od MediaTeku vedle 8GB operační paměti RAM. Interní úložiště podle zvolené verze pojme buď 128, nebo 256 GB dat.

HJC 960x640x

Honor HJC / Zdroj: Gizmochina.com

Záda ponesou tři fotoaparáty (64 + 8 + 2 MPx), zatímco vpředu naleznete 16MPx snímač. Výbava pokračuje skenerem otisků prstů umístěným přímo pod displejem, podporou paměťových microSD karet a 3 800mAh baterií s rychlým 66W nabíjením. K dispozici budou až čtyři barevná provedení (černé, gradientní, modré, stříbrné).

Model NZA nabídne 6,6palcový TFT LCD displej s HD+ rozlišením, pod nímž rovněž bude 5G procesor, ale ten není zatím blíže specifikován. Kromě dvou barev (černá, modrá) je očekáváno vícero hardwarových konfigurací, kde spojí 4/6GB paměť RAM a 64/128GB úložiště. Výbavu podtrhuje 5 000mAh článek baterie, šuplík pro microSD kartu, 3,5mm sluchátkový jack či snímač otisků prstů v boční části.

NZA 4000x2375x

Honor NZA / Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat