Motorola Ibiza zamíří s podporou 5G do střední třídy

Motorola Ibiza zamíří s podporou 5G do střední třídy
2021-01-23T18:00:12+02:00
• 23. 1. 2021

Zdroj: 91mobiles.com

K již odhaleným modelům s kódovým označením Carpi, Carpi Plus a Nio se nyní připojuje další mobilní novinka. Společnost Lenovo pod vlastněnou značkou Motorola chystá zařízení nesoucí označení Ibiza nebo XT2137. Podle nejnovějších zpráv půjde o vzorného zástupce do střední třídy, kde navíc vynikne podporou sítí 5. generace. Výrobce bez pochyb přinese tento telefon během následujících měsíců – nejpozději však na konci prvního čtvrtletí tohoto roku.

Pod taktovkou Qualcommu

Z dostupných informací můžeme vyzdvihnout LCD displej s HD+ rozlišením, 90Hz obnovovací frekvenci a výřez ve tvaru padající kapky. Vnitřní šasi vyplní zatím neznámý 5G procesor z dílny Qualcommu, který by měl jako model SM4350 zapadat do generace Snapdragon 400. Dále lze zmínit operační paměť RAM o velikosti 4 GB či 128GB interní úložiště.

Další výbava údajně zahrnuje 5 000mAh článek baterie, 13megapixelovou selfie kamerku a nejnovější verzi operačního systému Android 11. Zadní část zabere trio fotoaparátů, kde můžeme zmínit hlavní 48MPx snímač od Samsungu, 5MPx makro a 2MPx hloubkový senzor. Ostatní prvky výbavy budou pravděpodobně přicházet až s blížícím se datem oficiálního představení, o němž prozatím nikdo neprozradil jediné slovo.

Ibiza 1020x574x

Zdroj: 91mobiles.com

Zdroje: gadgets.ndtv.com, 91mobiles.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat