Smarty: Poslední šance na nákup vánočních dárků s doručením od dopravce sponzorovaný článek

Smarty: Poslední šance na nákup vánočních dárků s doručením od dopravce [sponzorovaný článek]
2020-12-16T16:00:56+02:00
• 16. 12. 2020

Internetový obchod Smarty se na letošní Vánoce opravdu dobře připravil. A aby u vás byla nadílka ještě bohatší, rozhodl se spustit jednodenní akci na vybrané produkty se slevou až 75 %. Nabídka produktů je opravdu široká, například AirPods Pro u Smarty pořídíte jen za 6 879 Kč vč. DPH. Podívejme se ale na další zajímavé produkty, které jsou jen dnes, tj. 16.12.2020 v akci.

Smarty: Twinkly Special Edition chytrý věnec se žárovkami

Revoluce ve vánočních dekoracích přináší chytré osvětlení Twinkly. Každou z LED žárovek lze jednoduše ovládat prostřednictvím aplikace ve vašem chytrém zařízení přes rozhraní Bluetooth a Wi-Fi. Pro dokonalou personalizaci je na výběr hned několik variant konstrukce, barevných edicí i délek přesně podle vašich potřeb. Navíc podporují hlasové asistenty, a také synchronizaci s hudbou. Twinkly chytrý věnec slouží jako ideální dekorace svátečních období a slavnostních událostí.

8LLY100401 1000 1000 1000x1000x Smarty

Chytré LED žárovky Twinkly přináší daleko více než jen pouhých několik programů, jaké nabízí běžné řetězy. Special Edition nabízí jak odstíny RGB škály, tak poskytne i nabídku od chladných ledových barev přes teplé jantarové až k elegantním zlatavým krůpějím. Ohromit svou rodinu i známé můžete dechberoucím vystoupením, s jakým dodáte nejen vánočnímu období tu pravou šťávu. Víte, co chcete? Nastavte si vše po svém. Dochází inspirace? Vyberte si z rozsáhlé knihovny efektů. Nekončící personalizace, různá provedení, a dokonce i podpora hlasových asistentů. Vážně stále toužíte po tom „klasickém“ osvětlení? Twinkly žárovky jsme dokonce recenzovali. Světélka nás moc bavila, recenzi si můžete přečíst ZDE. 

  • Model Special Edition (vánoční věnec) zakoupíte na tomto odkazu za 1 990 Kč. 
  • Model Festoon Multi Color zakoupíte na tomto odkazu jen za 990 Kč (jedná se o největší slevu v historii Smarty)

Bose QuietComfort 35 II

Společnost Bose je známá výrobou a distribucí sluchátek všeho druhu, od klasických přes bezdrátová až po kompletní sety. Mezi známe modely od této společnosti patří i sluchátka QuietComfort 35 II, které nabízí kvalitní potlačení okolního hluku, výdrž na baterii až 20 hodin či komfortní poslech hudby.

Oproti prvnímu modelu disponují Google asistentem, který vám umožní přehrávat hudbu, přijímat textové zprávy, diktovat odpovědi atd. bez jediného pohledu na displej telefonu. Sluchátka perfektně potlačují okolní hluk, mikrofon blokuje šum pro srozumitelnou komunikaci a ovládání na konstrukci nabídne snadné přepínání skladeb či úpravu hlasitosti.

Smarty

Čelenka na hlavovém mostu je přizpůsobena každodennímu nošení, proto je po nasazení měkká a velice pohodlná. Potahový materiál byl vytvořen z Alcantary, který používají prestižní společnosti při výrobě svých luxusních výrobků. Ušní polštáře ze syntetické kůže obsahují silikonovou výplň, aby co nejlépe izolovaly. Pokud si rádi dopřejete poslech hudby na maximální hlasitost, výsledkem vám bude neuvěřitelný zvuk, jenž se razantně odlišuje od ostatních sluchátek.

Bose QuietComfort 35 II můžete v rámci dnešní akce zakoupit jen za 5 990 Kč. Stačí přejít na odkaz ZDE.

Niceboy VEGA 6 + dálkový ovladač

Profesionální outdoorová kamera Niceboy VEGA 6 vám umožní pořizovat v reálném, nikoliv v interpolovaném, 4K rozlišení úžasné záběry s perfektní EIS stabilizací obrazu. Výkonné komponenty i kvalitní optika s úhlem záběru 170° zachytí perfektní momentky z vašich cest, či adrenalinových zážitků a uloží je na microSD kartu o maximální velikosti 64GB. 

Smarty Smarty

Kamera Niceboy VEGA 6 je doslova nabitá funkcemi. Perfektní záběry v reálném 4K rozlišení, pokročilá EIS stabilizace obrazu, Slow Motion (zpomalené záběry), časosběr, Aqua mód, nastavení úhlu záběru, 2“ LCD displej, ovládání přes Wi-Fi pomocí aplikace, dálkové ovládání v balení a spoustu dalších funkcí.

Niceboy VEGA 6 můžete v rámci dnešní akce zakoupit jen za 1 790 Kč (nejlepší cena na trhu). Stačí přejít na odkaz ZDE.

Belkin BOOST CHARGE 2v1 nabíjecí stanice

Belkin myslí na vaše pohodlí a vytvořil nabíjecí stojánek schopný nabíjet tři zařízení z jedné stanice. Nabíjet tedy váš iPhone, Apple Watch a Airpods nebo iPad můžete zároveň na jednom místě. S nabíjecí stanicí Belkin už nemusíte mít na nočním stolku několik nabíječek s nevzhlednými kabely. Ani nepotřebujete mít tři zásuvky pro zapojení adaptéru, stačí vám pouze jedna. Navíc vypadá luxusně a hodí se do každého interiéru. Zjednodušte si život s Belkin nabíjecí stanicí.

Stanice je koncipována pro využití maximální možné rychlosti bezdrátového nabíjení, kterou iPhone podporuje. Všechny iPhony s podporou bezdrátového nabíjení umí maximálně 7,5 W. To znamená že nabíjení je rychlejší než při použití standartního 5 W nabíjecího adaptéru, který naleznete v balení iPhonu. Třetí zařízení nabíjené přes USB se nabíjí standartní rychlostí 5 W/1 A.

Smarty 88EN500301 1000 1000 1000x1000x

Nabíječka Belkin BOOST UP je kompatibilní s ochrannými pouzdry s maximální tloušťkou 3mm. Dále podporuje standartní nabíjení QI, díky čemuž můžete nabíjet jakékoliv zařízení s podporou této technologie. Primárně je však Belkin nabíjecí stanice vytvořena pro iPhone a Apple Watch.

Belkin BOOST CHARGE 2v1 můžete v rámci dnešní akce zakoupit jen za 2 390 Kč (z původních 3 990 Kč). Stačí přejít na odkaz ZDE.

FIXED Smile Key Finder s motion senzorem

Fixed Smile Key Finder je Bluetooth hlídač osobních věcí s Motion senzorem, který hlídá vaše osobní věci pomocí lokalizačního čipu. Díky aplikaci Smile pro iOS/Android můžete pohodlně dohledat ztracený předmět na základě poslední známé polohy a zvukovému signálu. Pokud se předmět se senzorem začne samovolně pohybovat, okamžitě vás upozorní notifikací a hlasitým signálem. Připojte více než jedno zařízení a zesílíte hledací sílu. Zařízení funguje i naopak, v případě, že nemůžete dohledat mobilní telefon. 

38S3200301 1000 1000 1000x1000x P045000301 1000 1000 1000x1000x

Co vše umí?

  • sleduje a hlídá vaše osobní věci pomocí Bluetooth lokalizačního čipu
  • „propípne“ vaši věc na stisk tlačítka
  • usnadní vám hledání ztracené nebo založené věci pomocí Smile radaru
  • zobrazuje poslední známou polohu Smile trackeru na mapě
  • integrovaný pohybový senzor
  • možnost rodinného sdílení polohy jednoho Smile na více telefonech pro bezpečí vašich blízkých
  • pohybový log Smile Motion zaznamená časy pohybu trackeru v offline módu
  • dvojstiskem tlačítka vyhledá Smile váš zapadnutý nebo založený telefon. Ozve se vyzváněním
  • umožňuje zastavit sledování věci, pokud budete delší dobu mimo její dosah. Tím šetří baterii telefonu a zabraňuje opakovanému zobrazování notifikací
  • dovoluje nastavit notifikace o připojeném či odpojeném Smile čipu přesně podle vaší chuti
  • funkce safe zóny zastaví notifikace o připojení či odpojení doma, v kanceláři nebo kdekoliv se často pohybujete a notifikace nejsou žádoucí
  • dává možnost vypnout používání GPS na pozadí, čímž výrazně omezuje nároky aplikace na baterii telefonu
  • nabízí funkci noční režim, díky které zastavíte notifikace ve zvoleném časovém období
  • jeho baterie vydrží zhruba jeden rok. Až dojde? Jednoduše si ji sami vyměníte
  • aplikace pro iOS je kompletně v češtině i slovenštině
  • aplikace přímo pro Apple Watch
  • možnost ovládání pomocí SIRI
  • funkce dálkové spouště fotoaparátu

FIXED Smile Key Finder můžete v rámci dnešní akce zakoupit jen za 299 Kč. Stačí přejít na odkaz ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat