Nové Gionee K30 Pro zařazuje zpátečku

Nové Gionee K30 Pro zařazuje zpátečku
2020-12-13T18:00:56+02:00
• 13. 12. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Společnost Gionee se sice stále vzpamatovává z bankrotu, ale nové modely nejdou příliš naproti tomu, aby do pokladny přinesly alespoň nějaká kladná čísla. Čínský producent ukázal další podprůměrné zařízení nesoucí označení K30 Pro, u kterého můžeme říci, že se doslova zastavilo v čase. To částečně omlouvá poměrně přijatelná prodejní cenovka.

Z bláta do louže

Výbava zahrnuje 6,53palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky zabírá 8megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Výkonnostní stránku dostal pod kontrolu neupřesněný procesor od MediaTeku vybavený osmi jádry (2,0 GHz). Následují dvě možnosti (6/8 GB) u operační paměti RAM a vždy ve spojení se 128GB interním úložištěm.

Gionee K30 Pro 1 790x550x Gionee K30 Pro 3 790x820x

Zdroj: GSMArena.com

Zezadu je k vidění trio fotoaparátů, kde hlavní slovo získal jen 16megapixelový objektiv, přisvětlovací LED blesk a čtečka otisků prstů. Uvnitř se nachází článek baterie o velikosti 4 000 mAh pravděpodobně bez jakékoliv podpory technologie rychlého nabíjení. Největším trnem v oku je nepochybně operační systém Android ve velmi zastaralé verzi 7.1.1 Nougat.

Pokud vůbec někdo přemýšlí, že této novince dá šanci, tak základní konfigurace po přepočtu vychází na 2 325 Kč a ti náročnější za 8GB RAM + 128GB úložiště zaplatí okolo 2 657 Kč. Barevné verze jsou připraveny tři – bílá, černá, modrá.

Gionee K30 Pro 2 790x920x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat