Cubot představuje chytré hodinky C3 jen za 715 Kč s giveaway sponzorovaný článek

Cubot představuje chytré hodinky C3 jen za 715 Kč s giveaway [sponzorovaný článek]
2020-12-10T16:01:02+02:00
• 9. 12. 2020

Neustále narůstá popularita sledování vašeho zdraví a také zdravý životní styl. Díky tomu se staly chytré hodinky další populární pomůckou kromě vašeho telefonu. Pro uspokojení potřeb všech uživatelů nyní značka Cubot představuje nové chytré hodinky C3. Ty nabízejí několik sportovních režimů, voděodolnost do 5 atmosfér, celodenní monitorování tepu nebo notifikace o hovoru. Dostupné budou přitom již zítra za 715 Kč.

Cubot C3 chytré hodinky

C3 nabízejí 1,3palcový kruhový displej s dvěma tlačítky na boku. Hodinky jsou vyrobeny z kovového pouzdra, což působí v praxi velmi kvalitně. Pro pohodlné nošení mají pak silikonový pásek. Jednoduše jsou tak pohodlné a zároveň elegantní.

C3包装 4 1500x1125x

Chytré hodinky Cubot C3 nabízí 10 sportovních režimů od vnitřního a venkovního běhu po cyklistiku, pěší turistiku a další, což umožňuje pokrýt potřeby většiny sportovních nadšenců. Tyto inteligentní hodinky mají profesionální hydroizolaci, která nabízí ochranu až do hloubky 50 metrů. Lze jej bez obav nosit při každodenním použití nebo při plavání, protože má stejnou super vodotěsnou schopnost jako tradiční špičkové sportovní hodinky.

9 4901x3268x

C3 je vybaven optickým snímačem srdeční frekvence PPG, snímačem sledování spánku, který poskytuje podrobná data, která pomáhají uživateli dosáhnout jeho fitness cílů. C3 se navíc může pochlubit více inteligentními funkcemi, jako je připomenutí hovorů, upozornění na SMS, ovládání hudby a další. S 260Ahm baterií nabízí výdrž na jedno nabití až 12 dní a 30 dní v pohotovostním režimu.

8 5614x3743x

Tyto chytré hodinky, které jsou vybaveny řadou funkcí, se v současné době prodávají za akční cenu na 32,99 $, což je v přepočtu 715 Kč. Společnost také pořádá soutěž, kde máte šanci získat hodinky Cubot C3. Zájemci se mohou kliknutím sem připojit: https://cubot.net/c3-giveaway.html

31 1000x1000x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat