Xiaomi Redmi Note 10 byl poodhalen v certifikačním procesu

Xiaomi Redmi Note 10 byl poodhalen v certifikačním procesu
2020-11-14T18:00:50+02:00
• 14. 11. 2020

Zdroj: XDA-Developers

Řada Xiaomi Redmi Note 9 se poprvé objevila na trhu začátkem letošního roku, konkrétně v březnu. Tehdy čínský výrobce představil Note 9 Pro a Note 9 Pro Max (pro indický trh). V Evropě se později objevila stejná varianta, ovšem pod názvem Redmi Note 9S. Tak či onak bylo jasné, že po kompletním představení bude společnost pracovat na další generaci. 

Xiaomi Redmi Note 10 odhalen díky TENAA

Xiaomi se už údajně připravuje na uvedení řady Redmi Note 10. Dokazuje to regulační úřad TENAA, ve kterém bylo nedávno spatřeno nové zařízení od čínské společnosti. Mělo by se s největší pravděpodobností jednat o Redmi Note 10 4G. Certifikační dokumenty poukazují na modelové označení M2010J19SC. Zařízení by mimo jiné mělo mít rozměry 162,29 x 77,24 x 9,6 mm.

Xiaomi Redmi Note 10 Xiaomi Redmi Note 10

Zdroj: XDA-Developers

Certifikační proces také odhalil přítomnost 6,53palcového LCD panelu s rozlišením 2340 x 1080 pixelů a masivní baterii 5 900 mAh. Díky velké baterii bude zařízení vážit 198 gramů. Srdcem telefonu má být nespecifikovaný osmijádrový procesor s taktem 2 GHz a v prodeji budou varianty se třemi možnostmi RAM / vnitřní úložiště – 4 GB / 64 GB, 6 GB / 128 GB a 8 GB / 256 GB. 

Xiaomi Redmi Note 10 Xiaomi Redmi Note 10

Zdroj: XDA-Developers

Redmi Note 10 4G bude vybaveno trojicí zadních fotoaparátů umístěné v levém horním rohu. Na přední straně pak najdeme fotoaparát umístěný ve výřezu v displeji – výřez ve stylu kapky. Telefon poběží na MIUI 12 s Androidem 10. Mezi další specifikace patří infračervený senzor, USB-C a 3,5mm jack konektor. Zařízení bude v prodeji v několika různých barevných variantách, včetně černé, modré, bílé, zelené, fialové, červené a oranžové.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat