Ustwo stojící za Monument Valley vydá nový titul už 11. prosince

Ustwo stojící za Monument Valley vydá nový titul už 11. prosince
2020-11-12T18:00:59+02:00
• 12. 11. 2020

Zdroj: Ustwo Games

Další hra od vývojářského studia Ustwo, které stojí za populárním titulem Monument Valley a jeho vynikajícího pokračování, bude k dispozici přesně za měsíc. Hra ponese název Alba: a Wildlife Adventure.

Ustwo chystá novou hru Alba: a Wildlife Adventure

Nový titul byl poprvé oficiálně odhalen 20. července a brzy se objeví ve službě Steam a Apple Arcade. Dorazit by hra měla už 11. prosince. Oznámena byla také verze pro konzole, ovšem není jasné, kdy dorazí. 

Ustwo Games

Zdroj: Engadget

Už podle první upoutávky je jasné, že se celý příběh bude odehrávat v přírodě. Celý trailer doprovází příjemně hrající skladba, přičemž tvůrci kladli důraz na láhev s vodou, sendvič, notebook a batoh. Virtuální kamera poté zabere list s textem „Island clean up Initiative“, knihu s ptáky a DSLR. Na konci se poté objeví noviny s nápisem „Girls start a wildlife league“. Celé video pak ukončuje krátký záběr na širokou krajinu s výhledem na pláž a hlavní postavu.

Ve své krátké tiskové zprávě nezávislé studio Ustwo Games uvedlo, že hra byla inspirována týmovou láskou k přírodě a skvělými vzpomínkami na dětská léta ve Středomoří. Prozatím ale společnost o hře více podrobností neposkytla. Víme však, že titul letos v prosinci dorazí na iOS, macOS, tvOS, PC a konzole. 

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat