Apple začal prodávat tři nové pásky pro hodinky

Apple začal prodávat tři nové pásky pro hodinky
2020-11-12T16:30:44+02:00
• 12. 11. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Společnost Apple kromě nových Maců začala prodávat také nové řemínky pro své chytré hodinky. Jedná se konkrétně o Solo Loop a Sport Band řemínky, čímž bylo rozšířeno už tak nabyté produktové portfolio. 

Apple Watch SE – když přídomek „SE“ neznamená nejlevnější [recenze]

Apple nabízí nové tři barvy

K dispozici jsou přesněji nové barvy. Konkrétně řemínky Solo Loop a Sport Band přichází v oranžovém odstínu zvaném Kumquat, ve světlejší modré Northern Blue a rudé Plum. Plum a Kumquat barevně ladí se silikonovými pouzdry pro iPhone 12, která jsou k dispozici ve stejných odstínech.

Apple Watch SE z pohledu ženy – jde jen o designový prvek? [recenze]

Apple

Zdroj: MacRumors

Solo Loop je pružný, nově navržený navlékací řemínek z tekutého silikonového kaučuku a bez jakékoli spony, přezky nebo přesahů. Apple tvrdí, že se dá snadno navléknout i stáhnout. Každý řemínek je prý speciálně ošetřen ultrafialovým zářením, aby měl hedvábně hladký povrch.

Jak bylo už řečeno, pásek Solo Loop k hodinkám je vyrobený ze silikonu a je celý v jednom kuse. V současnosti je možné zakoupit až devět různých velikostí, což může ve skutečnosti ztížit hledání správné velikosti. U nás se nové barevné varianty budou prodávat za 1 290 Kč přímo v online Apple Storu. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

To už jsme na tom opravdu tak špatně, takový ovce, že vy budete psát o kus gumy k hodinkám? A my bychom to jako ovce měli číst. Protože to je Apple? Buďte prosím normální. Nebo už opravdu neexistuje redaktor, nebo novinář, co má ještě nějakou úroveň?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat