Ulefone Armor 10 5G je první odolný telefon s 5G

Ulefone Armor 10 5G je první odolný telefon s 5G
2020-11-19T15:00:10+02:00
• 19. 11. 2020

Zdroj: AndroidHeadlines

Ulefone konečně oficiálně představil svůj nový odolný telefon pod názvem Ulefone Armor 10 5G. Jak už název napovídá, smartphone podporuje nejnovější mobilní 5G technologie a navíc je perfektně odolný. Pravděpodobně jde také o vůbec první odolný smartphone na světě, který podporuje 5G konektivitu. 

Ulefone Armor 10 5G přichází s odolným a bezrámečkovým designem

Společnost dokonce k telefonu vydala i promo video, které si můžete prohlédnout na přiloženém odkazu níže. Klasicky bylo zařízení ale odhaleno prostřednictvím webových stránek společnosti. Ulefone Armor 10 5G je vybaven středovým výřezem, ve kterém se nachází přední fotoaparát pro vytváření selfie snímků. Samotný 6,67palcový displej je zcela bezrámečkový, což je vítaná změna u takto odolného telefonu. Čtečku otisků prstů pak najdeme na zadní straně. 

Zařízení podporuje také rychlé 15W bezdrátové nabíjení. Celkově je smartphone odolný vůči vodě, prachu a pádům. Srdcem zařízení je procesor MediaTek Dimensity 800 5G. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se stará operační paměť s dostačující kapacitou 8 GB. Naopak pro soukromá data je připraveno vnitřní 128GB úložiště. 

Dále uvnitř telefonu najdeme velkou 5 800mAh baterii, která by měla bez omezení vydržet minimálně celých 24 hodin. Zadní strana je pak vybavena čtveřicí fotoaparátů – hlavní nabízí 64 Mpx. Na přední straně je umístěn 16Mpx fotoaparát. Zařízení ještě není možné zakoupit, ale brzy bude uvedeno do prodeje. Společnost slibuje, že prodej bude zahájen do konce listopadu.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat