TOP 2 elegantní chytré náramky od Smartomatu sponzorovaný článek

TOP 2 elegantní chytré náramky od Smartomatu [sponzorovaný článek]
2020-11-10T16:35:04+02:00
• 10. 11. 2020

Internetový obchod Smartomat má ve svém portfoliu opravdu povedené kousky. Rovnou dvěma se budeme nyní věnovat. Jedná se konkrétně o chytré náramky Smartomat Sunset 4 Pro a Silentband 2. Ty nabízí základní funkce včetně měření srdečního tepu a orientačního měření tělesné teploty, krevního tlaku a saturace kyslíku v krvi za velmi příznivé ceny.

Smartomat Sunset 4 Pro

Jednoduchý a intuitivní fitness náramek Smartomat Sunset 4 Pro vám zprostředkuje informace nejen o vašem cvičení, ale také o vašich aktivitách v průběhu dne. O lehkém náramku téměř nebudete vědět, a přitom vám poskytne i řadu praktických funkcí nejen v kombinaci s vaším chytrým telefonem. Patřičně vás namotivuje, usnadní vám fungování a potěší vás jeho povedené provedení.

Pokud jste aktivně založeným člověkem, tak jistě rádi oživíte cvičení daty o svém výkonu, ale jistě vás také zajímá, jak se hýbete v průběhu celého dne. Představujeme vám Smartomat Sunset 4 Pro, který je chytrým náramkem, jenž vám zajistí sledování vašich workoutů i denního pohybu. 

Smartomat 1200x600x

Automaticky rozezná chůzi, běh, plavání i jízdu na kole. Mimo cíleného cvičení také počítá kroky, z toho ušlou vzdálenost a spálené kalorie. Zajímavé je jistě i počítání denní aktivity v čase a upozornění na přílišnou neaktivitu jemnou vibrací. Z výše zmíněných dat poté můžete nastavit výzvy, které vás motivují k pohybu každý den.

Díky jednoduchému a minimalistickému designu padne náramek do oka téměř každému. Na ruce nepůsobí nepřístojně, ale naopak zosobňuje eleganci a styl. Náramek je navržen pro každodenní používání, takže zde najdete i drobné vychytávky jako stopky a minutku. 

10 Sunset 1 2537x1691x 10 Sunset 2 2991x2991x

Baterie vydrží typicky až 7 dní a nocí provozu. Nemusíte je tedy nabíjet každý den a místo toho můžete naplno využívat všechny funkce včetně záznamu spánkové aktivity. Zbývá snad jen dodat, že konstrukce je také vodotěsná díky IP67, takže sprcha po tréninku, ani samotné plavání není nejmenším problémem.

Chytrý náramek Smartomat Sunset 4 Pro můžete získat se 44% slevou. Původní cena činila 1 590 Kč. K dostání je ale u Smartomatu jen za 890 Kč. To už je minimálně k zamyšlení. Kupujte ZDE

Smartomat Silentband 2

Smartomat Silentband 2 je chytrý sportovní náramek a zároveň elegantní módní doplněk. Náramek zaznamenává každodenní aktivitu a zvládá i měření tepové frekvence. Po spojení s telefonem vás náramek upozorní na příchozí hovory, SMS a další notifikace. 

Přímo na náramku uvidíte, kdo vám volá, a můžete si ihned přečíst příchozí zprávu, aniž byste museli vytahovat telefon z kapsy. V mobilní aplikaci si pak přesně podle svých potřeb nastavíte, na co vás má náramek upozorňovat. 

Smartomat Silentband 2 Smartomat Silentband 2

Aplikace mimo jiné zobrazuje denní statistiky vaší aktivity včetně ušlých kroků, kilometrů, spálených kalorií a měření spánku. V aplikaci si můžete také nastavit ranní probuzení pomocí vibrací.

Chytrý náramek Smartomat Silentband 2 je v prodeji ve třech provedeních. Je vyrobený z kvalitní oceli a skla. Řemínek milánský tah tvořený hladkým pletivem skvěle padne na zápěstí každé ruky. Náramek umožňuje 5 zobrazení ciferníku (digitální i analogové). 

Barevný displej náramku se pak rozsvítí otočením zápěstí. Zobrazuje dále aktuální čas, datum, den v týdnu a počasí. Kromě mnoha jiných funkcí vám náramek pomůže s vylepšením kondice a zdraví. Náramek zaznamenává ušlé kroky, vzdálenost a spálené kalorie. 

Chytry kovovy fitness naramek Smartomat Silentband 2 chytre hodinky 4 1200x1400x Chytry kovovy fitness naramek Smartomat Silentband 2 chytre hodinky 3 1200x1128x

Pokročilý senzor náramku změří aktuální tepovou frekvenci pro maximálně efektivní trénink. Užitečné je i měření krevního tlaku a saturace kyslíku v krvi. Pomocí mobilní aplikace máte detailní přehled o svém životním stylu. 

Přestože náramek vypadá jako elegantní módní doplněk, přizpůsobí se i různým podmínkám. Máme tu certifikaci IP68, která zaručuje, že se náramek nezalekne prachu ani vody. Při běžném používání vydrží až 7 dní na jedno nabití. V pohotovostním režimu vydrží až 30 dní. Řemínek náramku je taktéž vyměnitelný. Doplňková funkce Najdi telefon umožňuje nalézt ztracený mobilní telefon, pokud je v dosahu Bluetooth spojení.

Chytrý náramek Smartomat Silentband 2 můžete získat s 25% slevou. Původní cena činila 1 990 Kč. K dostání je ale u Smartomatu jen za 1 490 Kč. To už je minimálně k zamyšlení. Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat