Sony oficiálně vstupuje na trh s drony

Sony oficiálně vstupuje na trh s drony
2020-11-10T16:30:29+02:00
• 10. 11. 2020

Zdroj: UL.com

Společnost Sony přišlo s velmi překvapující zprávou. Oznámila totiž zahájení zcela nového projektu týkající se dronů v oblasti AI robotiky. 

Sony našlo nový „zlatý důl“

Nový cíl Sony je tedy jasný – trh s drony. Kvůli tomuto novému cíli se rozhodla společnost založit novou značku pod názvem Airpeak a už v průběhu příštího roku bychom měli vidět první kousky. Drony se v poslední době prodávají jako jablka na tržnici. Přesto se na trhu nachází relativně malý počet firem, které by tyto drony prodávaly. V podstatě tu máme jen DJI, které trhu dominuje. 

Airpeak se v budoucnu chce věnovat převážně tvůrcům obsahu, ovšem to neznamená, že by se nevěnoval i jinému segmentu. Společnost bude dle oficiálního stanoviska tlačit důraz výhradně na bezpečnost a spolehlivost. Bezpečnost se tak stává pro firmy stále lákavějším marketingovým tahem, uvidíme v budoucnu, jak vážně tuto část Airpeak (potažmo Sony) myslí – věřme, že má jen dobré úmysly. 

Sony

Zdroj: Sonyalpharumors

To je ale zhruba vše, co prozatím o projektu víme. Postupně by Sony mělo zveřejňovat více podrobností. Projekt by se pak měl pořádně rozjet na jaře příštího roku. Mezitím bude společnost hledat partnery, kteří budou na projektu spolupracovat. 

Zdroj: sonyalpharumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat